Новини Пристрої 07.09.2022 о 08:56 comment views icon

Pixel 7 та Pixel Watch — Google запланувала презентацію нових ґаджетів на 6 жовтня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Google, напередодні великої презентації Apple, розіслала запрошення на власну традиційну жовтневу презентацію нових пристроїв Pixel. Захід відбудеться 6 жовтня — шоу почнеться о 17:00 за Києвом та буде транслюватися онлайн.

Центральне місце  у майбутній презентації відведено флагманським смартфонам Pixel 7 / Pixel 7 Pro та першому смартгодиннику Pixel Watch, який вже добряче затримався — обидва ґаджети Google попередньо анонсувала на травневій конференції I/O (1 та 2).

Дизайн новинок вже давно не є секретом — сайт онлайн-магазину Google містить сторінку з описом головних особливостей майбутніх флагманів Pixel 7. Зокрема, апаратним базисом обох моделей стане наступне покоління процесора власної розробки — Tensor G2.

Pixel 7 та Pixel Watch — Google запланувала презентацію нових ґаджетів на 6 жовтня

Більш детальні технічні характеристики поки що невідомі, проте, як то кажуть, ще не вечір. Тільки позавчора в мережі з’явилося відео з розпакуванням ймовірно серійного Pixel 7 Pro у глянцево-чорному кольорі. І наживо новинка виглядає саме так, як на більш ранніх візуалізаціях — задню панель пристрою прикрашає декоративна алюмінієва вставка з двома отворами під основні камери та допоміжні сенсори. Ще раніше — у травні — прототип Pixel 7 з’явився на eBay, а потім інший користувач на Reddit стверджував, що зміг купити прототип 7 Pro на Facebook Marketplace.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Щодо смартгодинника Pixel Watch, який безперестану обговорюють кілька останніх років, ще у квітні прототип майбутнього конкурента Apple Watch 8 та Samsung Galaxy Watch5 забули в одному з ресторанів, тож, його дизайн також відомий. Сторінка з описом Pixel Watch наголошує, що це «перший розумний годинник, створений Google як зсередини, так і зовні».

На тизер-відео з анонсом презентації також можна побачити TWS-навушники Pixel Buds Pro, які вийшли на ринок ще влітку. Планшет Pixel Tablet, який ознаменує повернення Google на ринок після 8-річної паузи, очікується лише у 2023 році. Проте, можливо, 6 жовтня ми більше дізнаємося про загадкові AR-окуляри Google з функцією перекладу у реальному часі, або компанія приховала ще якісь неочікувані анонси.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: