Новини Новини 15.04.2022 о 13:49 comment views icon

Рада директорів Twitter ще оцінює пропозицію Ілона Маска щодо купівлі соцмережі, а сам бізнесмен вже має «план Б» на випадок відмови

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Гендиректор Twitter Параг Агравал звернувся до співробітників і розповів про можливе придбання Ілоном Маском соцмережі за $43 млрд. СЕО компанії протягом 25 хвилин відповідав на запитання, заявивши, зокрема, що рада директорів поки що не прийняла рішення про продаж. Агравал не уточнив, якою буде відповідь на пропозицію Маска чи який вибір можуть зробити у раді. За його словами, вони ухвалять рішення «на користь наших акціонерів».

Агравал прокоментував побоювання співробітників щодо можливих звільнень, зауважив, що вони «не будуть продиктовані індивідуальними рейтингами продуктивності». Але найбільше всіх цікавило питання, що буде з опціонами на акції, якщо Маск зробить Twitter приватною компанією. Глава соцмережі вважає, що поки що рано спекулювати на цій темі.

Співробітники Twitter також запитують, чи зможе соцмережа протистояти спробам поглинання в майбутньому, навіть якщо вдасться відбити атаку Маска.

Сам мільярдер перед зборами розкритикував можливе відхилення його пропозиції радою директорів. Він вважає, що «було б невиправдано не поставити цю пропозицію на голосування акціонерів».

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Також він наголосив, що його пропозиція не пов’язана із зароблянням грошей і його «загалом не хвилює економіка». Основний акцент мільярдер хоче зробити на захист «свободи слова» і новий алгоритм для зовнішнього контролю.

Нинішній глава Twitter вважає, що компанія не потуратиме капризам Маска і скоро може розгорітися корпоративна битва за крісла. Правління Twitter може відхилити пропозицію Маска, але сам мільярдер заявив, що має «план Б» у разі відмови.

Ілон Маск поділився своїм баченням розвитку Twitter (оплата підписки Twitter Blue в Dogecoin та перейменування на Titter) та відмовився від місця у раді директорів компанії

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: