Новини Україна 13.06.2024 о 12:15 comment views icon
Стаття з  

США розширили санкції і відрізали рф від ІТ-послуг

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

США ввели нові санкції проти росії. В новому переліку — заборона надавати послуги у сфері програмного забезпечення та IT-особам, які перебувають у рф.

Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті Міністерства фінансів США.

В заголовку цього документу вказано, що санкціїї введені у зв’язку з завершенням переходу рф до повної воєнної економіки.

У документі йдеться, що заборонено експорт, продаж, постачання зі США, а також через треті країни послуг у сфері IT-консультування та проектування, IT-підтримки та хмарних сервісів для програмного забезпечення будь-якій особі з росії.

Рішення набуде чинності 12 вересня.

«Сьогоднішні дії посилюють ризик вторинних санкцій для іноземних фінансових установ, які мають справу з військовою економікою Росії. Обмежують можливість російської військово-промислової бази використати певні послуги», — наголосили у відомстві.

Онлайн-курс "Креативна майстерня ілюстраторів" від Skvot.
Прокачайте візуальне мислення і скіл сторітелінгу.Дізнайтесь, як розвивати селф-бренд, комунікувати з клієнтами та монетизувати свою творчість.З практикою та детальним фідбеком.
Детальніше

Також повідомляється, що вводяться санкції проти понад 300 фізичних та юридичних осіб як у росії, так і за її межами – в країнах Азії, Близького Сходу, Європи, Африки, Центральної Азії та Карибського басейну, чиї продукти та послуги дозволяють росії підтримувати свої військові зусилля та уникати санкцій.

В той же час нові заборони не поширюються на операції, пов’язані з телекомунікаційними технологіями та гуманітарними місіями.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: