Новини Софт 25.07.2023 о 10:17 comment views icon

TikTok додав текстові публікації на тлі ребредингу Twitter

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

TikTok додав текстові публікації на тлі ребредингу Twitter

У TikTok відтепер можна ділитися текстовими публікаціями – з фоном, музикою та наклейками, подібно до Stories в Instagram.

Текстові повідомлення в TikTok мають обмеження до 1000 символів, а доповнити їх можна музичними композиціями, фоновим зображенням чи наклейками. Є можливість редагування та взаємодії з іншими відео – шляхом створення дуетів та коментарів.

Для TikTok, який спеціалізується на коротких відео, така трансформація досить дивна – однак, ймовірно, соцмережа також націлилась на аудиторію оновленого Twitter, подібно до Threads, Bluesky, Mastodon та інших.

Соцмережу Цукерберга Threads, здається, досить добре прийняли на початку (за перші 5 днів після запуску в ній зареєструвалися 100 млн людей), утім зараз кількість активних користувачів програмі різко впала – на 70%, згідно з даними Forbes.

У TikTok нині трохи більше мільярда прихильників, тоді як Instagram, який опікується Threads, використовують 2,3 млрд людей.

Раніше програму з короткими відео розкритикували через зв’язки з Китаєм, а уряди Канади, США, Великої Британії та Австралії обмежили використання застосунку на державних пристроях.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: