Новини Кіно 01.03.2024 о 09:01 comment views icon

«Трон: Арес» — перший кадр триквелу культової науково-фантастичної серії Disney

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Виробництво фільму стартувало у Ванкувері в січні, а прем’єра запланована на 2025 рік.

У четвер Disney оприлюднила перший кадр з фільму «Трон: Арес» — майбутнього третього фільму з франшизи «Трон», яка включає оригінальну стрічку 1982 року та сиквел «Трон: Спадок» 2010 року.

«Трон: Арес» — перший кадр триквелу культової науково-фантастичної серії Disney

Фільм з Джаредом Лето в головній ролі розповість про надзвичайно складну програму Арес, яку відправлять з цифрового світу у реальний з небезпечною місією, що знаменує першу зустріч людства з істотами ШІ.

Режисером виступив Йоахім Ренкінг, який зняв для Disney фільми «Пірати Карибського моря 5: Помста Салазара» та «Чаклунка: Повелителька темряви» після прориву з «Кон-Тікі» у 2012 році. Окрім Лето до акторського складу фільму увійшли Грета Лі («Ранкове шоу»), Еван Пітерс («Дамер — чудовисько: Історія Джеффрі Дамера»), Хасан Мінхадж, Джоді Тернер-Сміт, Артуро Кастро, Кемерон Монаган і Джилліан Андерсон.

Джессі Вігутоу та Джек Торн написали сценарій, а Шон Бейлі, Джеффрі Сілвер, Джастін Спрінгер, Лето, Емма Ладбрук та Стівен Лісбергер виступили продюсерами разом із виконавчим продюсером Расселом Алленом. Вихід фільму запланований на 2025 рік.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: