Новини Софт 11.08.2023 о 14:42 comment views icon

X (Twitter) запустить відеодзвінки – зателефонувати можна будь-кому без використання номера

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

В інтерв’ю CNBC Лінда Яккаріно, яка нещодавно змінила на посаді CEO Twitter Ілона Маска, детальніше розповіла про ребрендинг соцмережі та анонсувала функції, які там з’являться вже незабаром.

Зокрема X вже скоро запустить відеодзвінки – як зазначає Яккаріно, користувачі зможуть подзвонити по відео будь-кому з соцмережі, навіть якщо не знають номера.

Напередодні інтерв’ю дизайнер X Андреа Конвей також опублікувала повідомлення про відеодзвінки, зазначивши, що вже випробувала нову можливість.

Лінда Яккаріно, яка раніше очолювала глобальний рекламний бізнес NBCUniversal, прийшла у Twitter у розпалі змін соцмережі. Тоді як власники оновленої передплати Blue отримали можливість публікувати довші твіти та відео або публікувати оголошення щодо вакансій – звичайні користувачі стикалися з усе більшими обмеженнями.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

Такі зміни – відображення ширшої стратегії Маска перетворити Twitter на застосунок X: зі свободою слова, платіжними функціями та заробітком для авторів. І, схоже, що ребрендинг не надто відлякує користувачів, які подекуди висловлюють невдоволення – за словами Маска, кількість щомісячних користувачів X досягла нового максимуму у 2023 році з 541 мільйоном користувачів (порівняно з 368 мільйонами у 2022 році).

В інтерв’ю Яккаріно підтримала настрої Маска, зазначивши, що приєдналася до компанії, розуміючи, що метою є трансформація:

«Коли Ілон оголосив про моє приєднання до компанії…він дуже чітко сказав, що я приєднуюся до нього, щоб допомогти йому перетворити Twitter на X, додаток для всього».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: