Новини Новини 11.04.2022 о 14:53 comment views icon

YouTube закінчив тестування функції «картинка-в-картинці» для Premium-передплатників на iOS, ймовірний її швидкий повноцінний запуск

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Передплатники сервісу YouTube Premium більше не можуть подати заявку на участь у тестуванні функції PiP (picture-in-picture, картинка-в-картинці) для iOS. PiP зникла зі списку доступних експериментальних функцій YouTube, де раніше для неї вказувалася дата закінчення терміну дії 8 квітня. При цьому деяким користувачам виводиться повідомлення «Функція, яку ви намагаєтеся запустити, була відключена», але для інших користувачів PiP все ще працює, якщо вони реєструвалися для тестування раніше.

Підтримка функції PiP доступна для відеосервісів, як правило, на системному рівні як на iPhone, так і на iPad. Але у випадку YouTube її підтримка була неоднорідною, вимагаючи обхідних шляхів, таких як перегляд через браузер, а не через власний додаток. У рамках тестування в YouTube Premium ця функція забезпечувала зручнішу і безшовну роботу, дозволяючи глядачам продовжувати перегляд після перемикання з основного додатка YouTube.

YouTube закончил тестирование функции «картинка-в-картинке» для Premium-подписчиков на iOS, вероятен её скорый полноценный запуск

Слід зазначити, що тестування режиму картинка-в-картинці в YouTube Premium було обмеженим. Спочатку тестування було анонсовано у червні минулого року, а період бета-тесту мав закінчитися 31 жовтня, але потім його продовжили. Хоча тестування було лише для передплатників Premium, минулого місяця YouTube ще раз підтвердив, що сподівається розгорнути цю функцію для всіх користувачів iOS у США «найближчими місяцями».

Можна припустити, що закінчення тестування свідчить про готовність YouTube до ширшого розгортання функції PiP. Минулого місяця Google вже реалізувала функцію картинка-в-картинці у своєму сервісі YouTube TV на iOS.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: