Новини Новини 13.03.2022 о 13:05 comment views icon

З вівторка у Львові працюватиме «Планета Кіно»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Відновлення роботи «Планета Кіно» у Львові анонсував співзасновник відомої мережі кінотеатрів Дмитро Деркач на власній сторінці у соцмережі Facebook, яку, як відомо, вже дерусифікували.

Поки що мова лише про зал в ТРЦ «Форум», який, з огляду на воєнний час та теперішні умови, працюватиме в дуже обмеженому режимі. Багато працівників роз‘їхались, то ж наразі відновити роботу кінотеатрів у інших містах проблематично.

Дмитро Деркач пояснив, що зважились на цей крок в першу чергу, щоб підтримувати співробітників, економіку, платити податки. Також у компанії розраховують на те, що комусь це допоможе «відволіктись від війни та отримати позитивні емоції». У ТОВ «Тріумф Медіа Груп» (власник «Планета Кіно») планують працювати в нуль та обіцяють знижені ціни — щоб вистачало на комунальні платежі, зарплати, платежі дистриб‘юторам, які за слів Деркача, їм трохи знизили.

«Багато працівників роз‘їхались, продукти доставляти важко. Але спробуємо. Ставимо ціни нижче за звичайні, так, щоб вистачало на комунальні платежі, зарплати, платежі дистриб‘юторам (які нам трохи знизили). Мова про прибуток не йде, якщо вийдемо в нуль і працюватимемо без збитків, буде чудово»

Дмитро Деркач

співзасновник однієї з найбільших мереж кінотеатрів в Україні «Планета Кіно»

На жаль, покази нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном поки що не плануються зі зрозумілих причин. Натомість у прокат повернуть все те, що вже було або є в репертуарі. Як пояснив Дмитро Деркач, першочергово показуватимуть сімейний контент. Окрім того, плануються безоплатні покази.

***

Приблизно о 6 ранку 13 березня рашисти в черговій спробі залякати українців ганебно обстріляли Яворівський полігон на Львівщині — внаслідок обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що у селі Старичі, з повітря (за попередніми даними, було запущено понад 30 ракет із саратова (росія), частину збили засоби ППО) 9 людей загинули, а ще 57 травмовані.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Ми свою чергою бажаємо успіху і дуже сподіваємось, що врешті у «Планета Кіно» все вийде (ну а як інакше?), а львів’яни та тимчасові гості міста Лева допоможуть українській мережі кінотеатрів пережити ці непрості для країни часи.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: