Статті Серіали 02.07.2024 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали липня 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали липня 2024 року

Розділ Кіно виходить за підтримки?

У липні на глядачів очікують скажені сосиски, розслідування убивств, гладіаторські бої, підліткові пристрасті, чимало фіналів різноманітних шоу та помітна присутність анімаційної продукції, що цікаво, призначеної здебільшого для дорослих. Більш детально про найцікавіші серіальні новинки місяця читайте в статті нижче.

Нові серіали

«Санні» / Sunny

Жанр: детективний трилер
Дата прем’єри: 10 липня
Реліз: Apple TV+

Американка С’юзі Сакамото живе у місті Кіото, але життя жінки перевертається догори дриґом, коли її чоловік Маса та син зникають після загадкової авіакатастрофи. Прийти до тями героїні допомагає домашній робот Санні, котрий є продуктом технологічної компанії Маса.

Сюжет «Санні» заснований на романі Коліна О’Саллівана The Dark Manual (2018), а головну роль тут виконала Рашида Джонс («Таємниця бункера»). Серіал стартує на Apple TV+ 10 липня.

«Повний розковбас: Фудтопія» / Sausage Party: Foodtopia

Жанр: анімаційна комедія для дорослих
Дата прем’єри: 11 липня
Реліз: Prime Video

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Після того, як сосиска Френк та інші жителі супермаркету дізналися про свою невтішну долю, вони створюють безпечний притулок під назвою «Фудтопія». Але після потужної повені, яка знищує їхню обітовану землю, їстівні герої не мають іншого вибору, окрім як співпрацювати з людьми, щоб забезпечити виживання свого виду.

«Фудтопія» — продовження анімаційної чорної комедії «Повний розковбас», що вийшла на екрани у 2016 році. До озвучення персонажів повертається один з авторів проєкту Сет Роген, а також Крістен Віг, Майкл Сера та Едвард Нортон.

«Я» / Me

Жанр: підлітковий, пригоди
Дата прем’єри: 12 липня
Реліз: Apple TV+

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Звичайний 12-річний школяр Бен Васані одного разу виявляє, що має надлюдську здібність — перетворюватись на будь-кого з навколишніх. Цей фактор кардинально впливає на життя юного героя.

«Приречені на смерть» / Those About to Die

Жанр: історична епічна драма
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: Peacock

Події розгортаються у Стародавньому Римі ІІ століття. Це епоха жорстоких гладіаторських поєдинків та підступних політичних інтриг. Саме про неї і розповідається у серіалі.

«Приречені на смерть» позиціюється як пеплум, себто масштабна історична драма з розкішними декораціями та епічними батальними сценами. У проєкта два режисери — Марко Кройцпайнтнер, який до того працював над високорейтинговими шоу «Проєкт Лазарь» та «Тіла», а також експерт з фільмів-катастроф Роланд Еммеріх, що додаткових представлень не потребує. Серіал бачиться наймасштабнішою (за деякими даними, сюжет становить 140 мільйонів доларів) та найцікавішою прем’єрою місяця.

«Кайтмен: Чорт забирай, так!» / Kite Man: Hell Yeah!

Жанр: анімаційний серіал для дорослих
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: Max

Повітряний змій вирішує придбати бар у Ґотемі, щоб той став таким собі притулком для суперлиходіїв. «Чорт забирай, так!» є спінофом мультсеріалу «Гарлі Квінн».

«Леді в озері» / Lady in the Lake

Жанр: драма, трилер
Дата прем’єри: 19 липня
Реліз: Apple TV+

1960-ті роки, Балтімор. Медді Шварц кидає свого чоловіка та великий будинок у Пайксвіллі, щоб побудувати кар’єру газетного репортера. Жінка стає буквально одержимою ідеєю розгадати таємницю двох непов’язаних між собою убивств: 11-річної єврейської дівчинки Тессі Файн та чорношкірої барменки Клео Шервуд. Під час розслідування журналістка знайомиться з жінкою, котра намагається захищати права темношкірої громади міста.

«Леді в озері» є екранізацією однойменного роману Лори Ліппман, що побачив світ у 2019 році. Сюжет книги натхненний двома реальними вбивствами, котрі сталися в Балтіморі у 1969 році. Головну роль виконала Наталі Портман.

«Декамерон» / The Decameron

Жанр: історична чорна комедія, драма
Дата прем’єри: 25 липня
Реліз: Netflix

У 1348 році, коли Чорна смерть спустошувала Флоренцію, ряд дворян та їхніх слуг перемістилися у заміську віллу. Намагаючись перечекати чуму на пагорбах Тоскани за допомогою вина та сексу, герої зрештою змушені вступити у запеклу боротьбу за власне виживання. Сюжет серіалу натхненний однойменною збіркою новел Джованні Боккаччо.

«Жінки у синьому» / Women in Blue

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 31 липня
Реліз: Apple TV+

У 1971 році чотири жінки утворюють перший в історії жіночий поліційний загін. Кинувши виклик ультраконсервативним суспільним нормам, героїні виявляють, що створення цього загону — лише відволікальний маневр, покликаний переключити увагу ЗМІ з теми упіймання серійного вбивці. Тим часом кількість жертв стрімко зростає, і героїні готові на все, щоб виявити душогуба і покласти край його кривавим розправам.

Продовження серіалів

«Вікінги: Вальгалла» / Vikings: Valhalla

Жанр: історична драма
Дата прем’єри: 11 липня
Реліз: Netflix
Сезон: 3

Дія третього сезону відбувається через сім років після завершення другого. Фрейдіс тепер є лідером язичницького Йомсборга, а Лейф і Гаральд здобули славу в Константинополі. Та попереду кожного з героїв чекають нові, надзвичайно серйозні випробування. Третій сезон серіалу Джеба Стюарта буде останнім.

«Гіт-Манкі» / Hit-Monkey

Жанр: анімаційна супергероїка
Дата прем’єри: 15 липня
Реліз: Hulu
Сезон: 2

Якщо у першому сезоні мультсеріалу титульний герой та привид американського вбивці на ім’я Брайс Фаулер боролися зі злочинним світом Токіо, то у другому дійство перенесеться до Нью-Йорка.

«Кобра Кай» / Cobra Kai

Жанр: комедійна драма про бойові мистецтва
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: Netflix
Сезон: 6

Виробництво шостого і фінального сезону популярного шоу «Кобра Кай» загальмувало через торішні страйки сценаристів у Голлівуді. Сезон складатиметься з 15 епізодів та буде розділений на три частини, перша з яких вийде прямо зараз, друга — 28 листопада, а третя — не раніше наступного року.

«Крізь сніг» / Snowpiercer 

Жанр: кліматична фантастика, постапокаліптика, антиутопія
Дата прем’єри: 21 липня
Реліз: АМС
Сезон: 4

Події четвертого сезону антиутопії «Крізь сніг» відбуваються більш ніж через сім років після того, як світ перетворився на замерзлу пустку. У фіналі третього сезону мешканці поїзду розділилися, тож дізнатися, що сталося після цього можна буде з 21 липня у фінальному сезоні шоу.

«Футурама» / Futurama

Жанр: анімаційний науково-фантастичний ситком
Дата прем’єри: 29 липня
Реліз: Hulu
Сезон: 9

Найцікавіші нові серіали липня 2024 року

Зі своїм 9-м сезоном повертається на екрани анімаційний серіал «Футурама», відроджений на радість усім шанувальникам культового шоу сервісом Hulu у 2022 році.

Також звертаємо увагу на такі продовження серіалів:

  • Мультсеріал «Зоряний шлях: Вундеркінди» (2 сезон, Paramount+, старт — 1 липня);
  • «Королева змій» (2 сезон, STARZ, 12 липня);
  • «Багряне озеро» (2 сезон, ABC, 25 липня);
  • «Еліта» (8 сезон, Netflix, 26 липня);
  • Мультсеріал «Принц драконів» (6 сезон, Netflix, 26 липня).
Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: