Дописи 09.04.2024 о 09:30 comment views icon

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Смартфони стали майже невідʼємною частиною нашого щоденного життя, і це має як позитивні, так і негативні аспекти. З одного боку, стало важче уникнути неприємних спам-дзвінків, а з іншого, є певні побоювання щодо власної безпеки, пов’язані з тим, що ми постійно носимо з собою GPS-пристрій в кишені. Наші телефони пропонують можливості фото та відеозйомки високої якості, карти та навігацію, зашифровану комунікацію та можливість досліджувати майже будь-яку тему за кілька секунд. А військові додатки ще більше збільшують їхню цінність. З цих причин ми схиляємося до того, щоб сприймати наші смартфони як інструменти виживання та інтегрувати їх у решту нашого обладнання. У цій статті я поясню, як я використовував деталі від Juggernaut Case та RAM Mount, щоб пристосувати мій смартфон для кріплення на бронежилеті.

Купуйте чохол Juggernaut Case на iCases.ua

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

The Juggernaut Case IMPCT

Juggernaut Case — це не звичайний виробник чохлів для телефонів комерційного рівня — чохли Juggernaut виготовляються в США й переважно продаються військовослужбовцям, правоохоронним органам і службам швидкого реагування в таких сферах, як пошук і порятунок. У будь-якому з цих професійних середовищ телефони піддаються значному зношуванню, і розбите скло гарантовано буде більш ніж просто незручністю.

Протягом останніх 20 років компанія прислухалася до відгуків цієї категорії користувачів і використовувала їх, щоб зробити аксесуари міцнішими, безпечнішими та зручнішими. Таким чином, навіть якщо ви не працюєте в одній з цих сфер, ви все одно можете отримати найкраще від усіх досліджень і розробок, які зробили у Juggernaut.

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Чохол IMPCT має висувну конструкцію з верхньою кришкою, що замикається, яка тримає телефон усередині. Прямокутники зі звукоізоляційної піни запобігають руху або брязканню телефону всередині чохла. Внизу є знімна пилозахисна кришка, яка закриває роз’єм для заряджання, коли він не використовується. Вибір кольорів включає чорний, білий, сірий та Flat Dark Earth.

Чохол Juggernaut Case пропонує кілька різних дизайнів для телефонів і планшетів від Samsung, Google, Apple і Panasonic. Вони варіюються від оригінального чохла, який має водонепроникну/пилонепроникну конструкцію IP67 і вбудований скляний захисний екран, до IMPCT, який має нижчий профіль і легкий доступ до всіх кнопок і портів пристрою. Я вибрав зручний для щоденного носіння чохол IMPCT (розмір Large) для свого iPhone 11 Pro Max.

Кріплення чохла Juggernaut Case до бронежилета

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Однією з найбільших переваг чохла Juggernaut є його здатність взаємодіяти з різними кріпленнями, док-станціями та кабелями від компанії. Найбільш широко відомим з них є кріплення PALS Plate Carrier Mount, зображене вище, яке прикріплює ваш смартфон до передньої сторони будь-якого нагрудного бронежилета, який має веббінг PALS для кріплення аксесуарів MOLLE.

Чохли для телефонів Juggernaut мають вбудовані виїмки, які фіксуються в кріпленнях Juggernaut, так що ваш пристрій залишиться надійно зафіксованим на місці до натискання на кнопку звільнення.

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Дизайн цього кріплення з поворотним шарніром забезпечує легкий доступ до сенсорного екрану, щоб ви могли переглядати карти, спілкуватися з товаришами (або друзями/членами сім’ї) та навіть керувати дроном для розвідки. Коли телефон складений, еластичний ремінець, що додається у комплекті, утримує його на місці.

Хоча в мене виникли деякі побоювання, що це розташування може ускладнити доступ до моїх магазинів для AR, воно досить вузьке, щоб магазини були все ще легко дістати.

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Прямокутні тканини-петлі, прикріплені до зовнішньої сторони кріплення PALS, забезпечують місце для кріплення липучок.

Я також з’ясував, що кріплення нагрудного бронежилета Juggernaut Case працює напрочуд добре як «саморобний відеореєстратор». Хоча я не маю професійної необхідності в цьому, це досить зручний спосіб робити записи без використання рук під час навчальних стрільб або змагань без необхідності налаштування GoPro.

Огляд кріплення для смартфону Juggernaut для бронежилета

Ось зображення, зроблене моїм телефоном у кріпленні PALS Juggernaut Case на моєму нагрудному бронежилеті TYR Tactical. Це місце кріплення відмінно підходить для зйомки статичних зображень або відео зі звичайним об’єктивом 1x, так і з ширококутним об’єктивом 0,5x на моєму iPhone.

Купуйте чохол Juggernaut Case на iCases.ua

Варто зазначити, що повністю складене положення повертає камеру вгору, принаймні на моїй конфігурації нагрудного бронежилета. На щастя, шарнір має достатнє тертя, щоб тримати телефон нерухомим, якщо я розв’яжу еластичний ремінець і нахилю кріплення вперед до потрібного кута.

Джерело: offgridweb.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: