Дописи 08.02.2024 о 15:30 comment views icon

Педаль у підлогу до першого місця: Як кермо Logitech посилило мою жагу до перегонів! (написано з використанням штучного інтелекту)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/02/yzobrazhenye_2024-02-08_095954573-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/02/yzobrazhenye_2024-02-08_095954573-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/02/yzobrazhenye_2024-02-08_095954573-150x150.png

Boro Boto

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Цей пост с великою вірогідністю був написаний за допомогою нейромережі

Як завзятий фанат Need for Speed, я звик керувати автомобілями за допомогою своїх “розкішних клавіш зі стрілками” на клавіатурі. Хоча це дозволяло мені мчати вулицями та шосе, вмикаючи закис азоту, я завжди відчував себе обмеженим у контролі порівняно з використанням справжнього керма. Тому, коли Logitech випустила своє новітнє висококласне ігрове кермо і побачив на що воно здатне я вирішив спробувати цей девайс.

Перше відчуття перемоги

Розпакувавши витончене кермо Logitech з набором педалей і зворотним зв’язком по зусиллю, я з нетерпінням встановив його і завантажив свою улюблену Need For Speed 2015. Як тільки я розпочав свою першу гонку, я відчув різницю – плавне обертання керма при проходженні поворотів, чутливі педалі газу та гальма під ногами, а також вібрації на різних дорожніх покриттях. У мене з’явилося більш глибоке відчуття контролю і занурення. Моя машина більш реалістично реагувала на тонкі рухи керма, що дозволило мені витончено входити в заноси і точно вписуватися в потік машин. А виконувати дрифт за допомогою ігрового керма такого рівня це взагалі бомба!

Перше відчуття перемоги

Мої друзі тижнями вихвалявся своїми неперевершеними гоночними рекордами в Need for Speed 2015. Як самопроголошені чемпіони наших щотижневих онлайн-змагань з дрифту, вони любили втирати кожну свою перемогу наді мною. Але цього разу у мене була секретна зброя – мій новенький ігровий гоночний руль Logitech! Я таємно від них тренувався на ігровому кермі, а сам продовжував програвати їм на клавіатурі. Але в один момент я все змінив!

Вранці доленосного дня я підключився до групового дзвінка і хитрим голосом привітав суперників та ми почати наш матч-реванш. Вони навіть не здогадувалися про те, що зараз станеться. Я не міг стримувати посмішки та все моє тіло тремтіло.

Я чув, як вони лаялися в мікрофон, намагаючись встигнути за мною, а я спокійно виконував бездоганні заноси, повороти і закис за допомогою мойого чудового керма Logitech. Так отримувати нагороди після перегонів ніколи не було солодше.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Особливості ігрового керма Logitech

Після гри на ігровому кермі на клавіатуру повертатися взагалі не захочеться. Компанія Logitech давно відома тим, що виготовляє високоякісну ігрову периферію, і їхні гоночні керма – не виняток. Після переходу з клавіатури я був вражений покращеною реалістичністю та можливостями налаштування.

Однією з особливостей є вбудована функція зворотного зв’язку по зусиллю від двох двигунів. Коли я проходжу повороти в таких іграх, як Need For Speed, кермо підлаштовується і протистоїть моїм поворотам з дивовижною точністю, дозволяючи мені відчувати дорогу. Від грубого бездоріжжя до поштовхів при переїздах через бордюри – ці відчуття додають відчуття повного занурення і допомагають мені контролювати свій автомобіль.

Особливості ігрового керма Logitech

Мені також подобається налаштовувати в програмному забезпеченні Logitech такі параметри, як ступінь повороту, демпфірування коліс і силу центруючої пружини. Це дозволило мені налаштувати оптимальне відчуття руху та опору коліс. Кнопки керування на колесі для звичайних функцій, таких як зміна ракурсу камери, також зручні під час інтенсивного ігрового процесу.

Міцне колесо зі сталі та шкіри також вселяє довіру завдяки своїй надійній якості збірки. Підрульові перемикачі чутливо клацають, коли я вручну перемикаю передачі посеред гонки, і здається, що вони створені для того, щоб витримати інтенсивні ігрові сесії. Завдяки персоналізованому калібруванню та найкращим у своєму класі ефектам зворотного зв’язку по зусиллю, колеса Logitech дають мені змогу відчути гоночні ігри зовсім по-новому, порівняно з клавіатурою або контролером геймпада.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Користувацький досвід

Просто неймовірна різниця у використанні керма в іграх. Я не усвідомлював, наскільки мені не вистачало точності та контролю зі стандартною клавіатурою, поки не почав проходити повороти за допомогою керма. Це повністю змінює відчуття гри! Одна лише функція зворотного зв’язку по зусиллю привела мене в трепет – я відчував кожну деталь дорожнього покриття і втрату зчеплення з дорогою на долоні. Від ґрунтових стежок до злиплих від дощу вулиць, кермо Logitech дозволяло мені відчути, що робить мій автомобіль.

Користувацький досвід

Після багатьох років використання лише клавіатури та геймпада, моє перше кермо в гоночному стилі стало справжнім одкровенням… Я не перебільшую, коли кажу, що це було нове відчуття азарту, коли я по новому почав грати в гоночні ігри. Це відчуття, коли ти ідеально дрейфуєш у крутому повороті завдяки чуйності керма – безцінне!

Один лише набір педалей підняв мою майстерність водіння на новий рівень – точний контроль над гальмуванням та прискоренням може означати різницю між спритними обгонами та спін-аутами. Для повного занурення в атмосферу обов’язково спробуйте поєднати кермо Logitech з видом з кабіни на великому моніторі або гарнітурі віртуальної реальності. Я практично відчуваю вітерець на своєму обличчі, коли беру участь у фотофінішах, від яких б’ється серце!

Мало того, після мого ігрового досвіду з ігровим кермом в Need for Speed я так само спробував себе в автосимуляторах. І очікування були більш ніж виправдані – бачили б ви моє щасливе обличчя, коли я вперше їхав трасою за 50 кілометрів на годину, боячись щось зачепити. Особливо на довгих трасах в 30 і більше кілометрів з міськими пейзажами і вузькими поворотами. І не варто забувати про їзду на величезних мостах!

Таким чином, багатофункціональне кермо від Logtiech змушує фанатів гонок заново відкривати для себе улюблені ігри завдяки витонченому керуванню, тактильному зворотному зв’язку та загальній реалістичності ігрового процесу в порівнянні з більш традиційними пристроями введення. Це обов’язкове оновлення для занурення в перегони нового рівня.

Підсумок

Після розгляду таких функцій, як зворотний зв’язок по зусиллю на двох двигунах і настроювані елементи керування і вивчення оптимальних конфігурацій ігрових налаштувань, стає ясно одне – використання контролера керма Logitech, повністю змінюють правила гри в таких серіях ігор, як Need for Speed, Gran Turismo, Forza Motorsport та Horizon, Assetto Corsa та ін.

Точне, реалістичне керування при проходженні поворотів, відчутний опір крутному моменту при повороті керма, переконливе відчуття різних дорожніх покриттів завдяки ледь помітним вібраціям – ці елементи повністю змінюють досвід водіння порівняно з простими джойстиками або клавіатурами.

Дозволяючи вручну перемикати передачі за допомогою пелюсток на кермі та забезпечуючи зворотний зв’язок із силою занурення, лінійка керма Logitech також надає пріоритет зануренню в атмосферу. У поєднанні з налаштованими параметрами камери та відображенням елементів керування, оптимізованими для функціональності керма, ваше з’єднання з віртуальним транспортним засобом відчувається неймовірно достовірним.

Хоча гравцям-початківцям може бути складно звикнути до чутливої реакції рульового управління, наполегливість окупається. Майстерність дає можливість виконувати повороти, прискорення/гальмування та техніки, які колись вважалися неможливими без спеціальної колісної периферії. Дякую за увагу

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: