Дописи 04.05.2024 о 11:02 comment views icon

Spigen — король чохлів для iPhone

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Spigen — король чохлів для iPhone

Для багатьох новий iPhone — це, мабуть, найцінніша річ, якою ви можете володіти, і ніщо не викликає більшого страху, ніж спостерігати, як він вислизає з ваших рук на тверду землю. Однак недостатньо просто мати чохол — вам потрібен чохол, якому ви можете довірити свій цінний пристрій. Якщо ви дійсно хочете захистити свій iPhone 15, ось чому вам слід звернути увагу на Spigen. 

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Незалежно від того, чи потрібен вам міцний, функціональний або гарний чохол, у Spigen ви знайдете той, який точно задовольнить ваші потреби.

Почнемо з того, що кейси Spigen не лише міцні, але й продумані до дрібниць. Чохли серії Mag повністю сумісні з MagSafe, а це означає, що вам не потрібно турбуватися про зняття чохла перед тим, як поставити iPhone на зарядний пристрій MagSafe.

Серія Mag для iPhone 15

Ultra Hybrid Mag для iPhone 15 — це надійний захист на кожен день, якому ви можете довіряти. Це прозорий чохол, який дозволяє продемонструвати оригінальну красу вашого iPhone і водночас забезпечує неперевершений захист від падінь. Він виготовлений з міцного полікарбонату, а м’який бампер з TPU з технологією Air Cushion від Spigen захищає кути. Air Cushion, по суті, використовує кишені з повітрям для поглинання ударів, це ніби бульбашкова плівка для вашого телефону!

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Spigen — король чохлів для iPhone
Джерело: techadvisor.com

Подібний чохол MagSafe від Apple коштує 3999 грн, але ви можете придбати такий чохол від Spigen за 1619 грн!

Також є тонкий і легкий чохол Mag Armor від Spigen вартістю 1499 грн, який також поглинає удари за допомогою Air Cushion. Його текстурована задня панель забезпечує додаткове зчеплення з поверхнею в ті моменти, що викликають паніку.

Ваша камера та екран також залишаються захищеними від подряпин у чохлах Spigen завдяки рельєфним краям — це означає, що скляний дисплей та камера залишаються неушкодженими, коли ви кладете їх екраном донизу. Для ще більшого захисту ви можете придбати захисне скло від Spigen EZ Fit. Воно забезпечує повний захист екрану та має олеофобне покриття, що не залишає розводів та відбитків пальців на своїй поверхні. 

Spigen — король чохлів для iPhone
Джерело: techadvisor.com

Якщо вам потрібен ще більш надійний, але не надто громіздкий захист для вашого iPhone 15, тоді зверніть увагу на Spigen Tough Armor Mag всього за 1999 грн. Tough Armor Mag пропонує неймовірний захист від падінь військового класу та двошарову захисну конструкцію. Ви отримуєте надміцний зовнішній шар та гнучкий захист Air Cushion на внутрішній стороні чохла. І так, він також сумісний з MagSafe.

Ви також можете обрати чохол без MagSafe від Spigen. Є класичний прозорий чохол Ultra Hybrid за 990 грн, а також класичний чохол Tough Armor, які залишається найпопулярнішими варіантами бренду. Чохол Tough Armor пропонує двошаровий захист військового класу та рельєфні рамки, а також інтегровану підставку, яка дозволяє підпирати телефон для перегляду відео без допомоги рук.

Spigen — король чохлів для iPhone
Джерело: techadvisor.com

Щоб отримати абсолютно мінімальний об’єм, Spigen пропонує вам чохол Liquid Air за 799 грн — міцний чохол з тонкою конструкцією. Крім того, його геометрично текстурована задня панель покращує зчеплення з поверхнею, залишаючись при цьому захищеним від бруду.

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Джерело: echadvisor.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: