Новини Пристрої 29.06.2023 о 15:42 comment views icon

iPhone 15: наочна візуалізація 7 очікуваних змін у дизайні нових смартфонів Apple

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

iPhone 15 очікуються вже у вересні, завдяки інсайдерам та численним витокам досить добре відомо, як виглядатимуть нові смартфони Apple. Сайт Phone Arena зібрав усі очікувані візуальні зміни в iPhone 15 та проілюстрував їх рендерами.

Тонкі рамки екрана

Apple iPhone 15

iPhone 15 отримають тонкіші рамки навколо дисплея – їхня ширина зменшиться з 2,1 мм до 1,5 мм. Про це свідчать фотографії захисного скла iPhone 15 Pro, які з’явилися у мережі. Смартфонам Apple іноді дорікають надто широкими рамками, тоді як усі сучасні виробники виборюють велику корисну площу екрана.

Закруглені кути з тильного боку

До дванадцятого покоління iPhone мали закруглені бічні рамки і це багатьом подобалося. Сучасний більш прямокутний дизайн торцевих поверхонь теж «зайшов» користувачам, так що Apple вирішила поєднати обидва підходи. За чутками, край із заднього боку апарата стане більш округлим, прямий кут збережеться лише з лицьового боку. Це компроміс між зручним триманням у руці та сучасним стилем.

Динамічний острів для всіх

Apple iPhone 15

Apple вдалося перетворити вимушений виріз на екрані для камери та датчиків на стильну фічу, забезпечивши його програмними функціями. Динамічний острів став популярним в iPhone 14 Pro, у новому поколінні компанія наділить цією функцією всі моделі. Також це означає зникнення виступу зверху, що з’явився в iPhone X.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

USB-C замість Lightning

Apple iPhone 15

Не без «допомоги» європейських законодавців у iPhone 15 вперше з’явиться роз’єм USB-C замість пропрієтарного Lightning. Зміна не стільки візуальна, як практична: не потрібно буде окремої зарядки, а швидкість поповнення акумулятора та передачі даних зросте. Щоправда, прискорення може торкнутися лише двох старших моделей iPhone 15.

Кнопка дії, що настроюється

Apple iPhone 15

На iPhone 15 Pro та 15 Pro Max з’явиться кнопка, яка працює так само як на Apple Watch Ultra. Програмована кнопка дій замінить вимикач звуку. Також, можливо, кнопки «Гучніше» та «Тихіше» будуть об’єднані, як у смартфонах на Android.

Більш випнута камера

Apple iPhone 15

У iPhone 15 Pro Max має з’явитися перископічний телеоб’єктив. Відповідно до джерел, четверта камера не з’явиться – телевик замінить об’єктив оптичного зуму. Технічна зміна означає більший підйом камери над поверхнею та прямокутний виріз всередині об’єктива.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Нові кольори

Apple iPhone 15

Зміна кольору – найпростіший спосіб створити ефект новизни. Можливі кольори iPhone 15 можна побачити на ілюстрації.

Apple, схоже, відмовиться від фізичного слота SIM в iPhone 15, що продаватимуться у Франції та інших країнах Європи


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: