Новини Пристрої 07.09.2022 о 22:32 comment views icon

Чотири моделі iPhone 14, Apple Watch Ultra для екстремального спорту та AirPods Pro 2 — головне з презентації Apple Far Out

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Сьогодні ввечері (о 20:00 за Києвом) Apple проведе традиційну вересневу презентацію, присвячену насамперед анонсу iPhone 14 — і це буде перша за три роки очна презентація Чотири моделі iPhone 14, Apple Watch Ultra для екстремального спорту та AirPods Pro 2 — головне з презентації Apple Far OutЧотири моделі iPhone 14, Apple Watch Ultra для екстремального спорту та AirPods Pro 2 — головне з презентації Apple Far OutУ 2019 році, коли світ накрила пандемія ковіду, Apple відмовилася від традиційного «фізичного» формату відтоді всі презентації компанії проходили виключно онлайн. Захід відбудеться в театрі імені Стіва Джобса (Steve Jobs Theater) в кампусі Apple Park. Звична пряма трансляція події також планується, тож всі охочі зможуть стежити за анонсами у реальному часі.

Головні анонси презентації Apple «Far Out»

Стежимо за анонсами Apple на презентації «Far Out»

Пряма трансляція сьогоднішнього заходу Apple буде доступна на сайті компанії, застосунку Apple TV, а також на YouTube. Додаємо вікно програвача, щоб охочі могли стежити за анонсами безпосередньо у цьому дописі.

Чого очікувати від Apple сьогодні

Програму презентації, ясна річ, не розкривають, проте, як завжди, є очікування авторитетних аналітиків на базі численних повідомлень від інсайдерів. Окрім того, у вересні Apple традиційно анонсує нові iPhone та смартгодинники Apple Watch. За попередніми даними, сьогодні від Apple очікують наступні анонси:

Як завжди, про найцікавіші новинки з сьогоднішньої презентації Apple ми обов’язково детально розповімо в окремих матеріалах.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: