Новини Новини 20.04.2023 о 11:53 comment views icon

Допоможемо купити авто швидкої допомоги для військових на нулі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

До нас в редакцію надійшов запит на допомогу від військової частини А 7278, які боронять нашу країну на Запорізькому напрямку. Військовим медикам необхідна карета швидкої допомоги. Збір проводиться разом з волонтером Сергієм Севідовим.

Sergii

Сергій з першого дня війни зі своєї ініціативи створив онлайн групу, щоб шукати людей, які потребують евакуації з гарячих точок. За менше ніж тиждень група налічувала понад 2 000 людей. Команда Сергія евакуювала людей з Бучі, Ірпеня, Харкова та Києва, і за перші місяці повномасштабної війни врятувала понад 10-11 тисяч життів.
Сергій почув про гостру нестачу карет швидких допомог на фронті, та з цього дня почав перевозити авто на фронт для військових.
Зі слів Сергія : “У нас в країні величезна проблема зі швидкими, оскільки такий вид транспорту для ворога в пріоритеті. Авто часто потрапляє під обстріли, його вистачає ненадовго”.

Загалом команда вже придбала та доставила до України три карети швидкої допомоги. Ці автівки кожен день рятують життя військових під Бахмутом та на Запорізькому напрямку.

Наша мета — зібрати 405 000 грн на карету швидкої допомоги, яку доставлять на Запорізький напрямок. Кожне авто закупається в Англії, волонтер затверджує що це виходить в два рази дешевше ніж купляти у інших країнах.

Допомогти та надіслати донат: 

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс
  1. Посилання на банку.
  2. Номер картки банки – 5375 4112 0507 3468

Дякуємо за вашу підтримку та допомогу. Зі свого боку зобов’язуємося уважно відстежувати хід збору коштів та обов’язково відзвітуємо після досягнення цілі.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: