Новини WTF 29.07.2024 о 15:12 comment views icon

Фарба на Samsung Galaxy Watch Ultra за $650 відшаровується через кілька днів використання

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Фарба на Samsung Galaxy Watch Ultra за $650 відшаровується через кілька днів використання

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія Samsung зіткнулася з черговою проблемою якості своєї продукції.

Нещодавно Samsung призупинила постачання Galaxy Buds 3 Pro через проблеми з амбушурами. Цього разу користувачі скаржаться на відшарування фарби на новому преміумгодиннику Galaxy Watch Ultra вартістю $649. Проблема виникла лише через кілька днів після початку використання пристрою.

Користувач Reddit під ніком bimmerb0ii поділився своїм досвідом. Він отримав попередньо замовлений Galaxy Watch Ultra сірого кольору 19 липня. Чоловік носив годинник постійно, навіть під час сну. Однак уже за кілька днів, знявши пристрій для зарядки, він помітив, що фарба почала відшаровуватися на задній частині корпусу над нижнім лівим гвинтом.

Важливо зазначити, що проблема, здається, обмежується лише сірою (Titanium Gray) версією годинника. Білі та срібні моделі мають фарбове покриття тільки на безелі та частково на бічних поверхнях.

Користувач звернувся до текстової підтримки Samsung. Компанія порадила відвідати авторизований сервісний центр. Однак у центрі не виявилося запасних частин для Galaxy Watch Ultra, тому працівники порекомендували зателефонувати до Samsung для заміни пристрою.

Процес заміни виявився складним і тривалим. Спочатку компанія запропонувала користувачеві $22 компенсації, щоб він залишив годинник собі. Після відмови від цієї пропозиції Samsung надала інструкції щодо повернення та заміни пристрою, які включали повернення несправного годинника, очікування відшкодування протягом двох тижнів, придбання нового пристрою за повною ціною та повторне звернення до компанії для отримання знижки до рівня ціни попереднього замовлення.

Основи Python для школярів від Hillel IT School.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

В деяких смартфонах Samsung почала проявлятись проблема із зеленою лінією на екрані

Джерело: Gizmochina

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: