Новини Новини 18.10.2022 о 10:35 comment views icon

Гаррісон Форд приєднається до кіновсесвіту Marvel — він зіграє генерала Росса у фільмі “Капітан Америка 4”

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Чутки підтвердилися: Гаррісон Форд з’явиться у кінематографічному всесвіті Marvel. Актор зіграє роль генерала Росса у четвертому фільмі “Капітан Америка”, замінивши Вільяма Герта (Герт помер у березні 2022-го у віці 71 року).

Форд з’явиться в ролі Росса у фільмі “Капітан Америка: Новий світовий порядок”, приєднавшись до Ентоні Макі (новий Капітан Америка – Сем Вілсон), Шири Хаас, Тіма Блейка Нельсона і Карла Ламблі.

Дія фільму відбуватиметься після подій мінісеріалу Marvel/Disney+ 2021 року “Сокіл та Зимовий солдат”, у якому Вілсон нарешті прийняв щит та мантію Капітана Америки. Прем’єру нового фільму заплановано на 3 травня 2024 року.

Персонаж Форда генерал Росс – високопоставлений військовий чиновник, який уперше з’явився в коміксах Marvel у 1962 році та очолив команду антигероїв під назвою “Громовержці”. Раніше роль Росса грав Вільям Герт – починаючи з “Неймовірного Халка” 2008 року і закінчуючи “Чорною вдовою” 2021 року.

Курс Fullstack Web Development від Mate academy.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

“Капітан Америка: Новий світовий порядок” – четвертий фільм, дія якого відбувається у п’ятій фазі Marvel. За ним слідують кінострічки “Громовержці” та “Блейд: Вбивця вампірів”.

Номінант премії “Оскар” Гаррісон Форд – екранний “ідол”, відомий своїми ролями в різних франшизах: починаючи з “Зоряних війн” і закінчуючи серією фільмів “Індіана Джонс”, також він відомий ролями у фільмах “Той, хто біжить по лезу”, “Свідок”, “Літак президента”, “Апокаліпсис сьогодні”, “Розмова” та “Американські графіті”. Харрісон повернеться до ролі археолога Індіани Джонса, який подорожує світом у поки що безіменному п’ятому фільмі франшизи, вихід якого запланований на 30 червня 2023 року, а також стане головним героєм майбутнього комедійного серіалу “Shrinking” (вийде на стрімінговому сервісі Apple TV+).

Раніше стало відомо, що Г’ю Джекман знову зіграє Росомаху: персонаж з’явиться у фільмі “Дедпул 3”.

Джерело: Deadline, The Hollywood Reporter


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: