Новини Новини 05.11.2022 о 16:19 comment views icon

Ілон Маск звільнив 15% працівників команд з модерації контенту у Twitter  — це викликає занепокоєння напередодні проміжних виборів у США

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск підтвердив очікування ЗМІ щодо масових звільнень у Twitter  — майже 50% персоналу вже попрощалися з компанією (їх проінформували про звільнення електронною поштою). Та найбільші скорочення торкнулися команд з довіри та безпеки Twitter — що виглядає досить тривожно напередодні проміжних виборів у США.

Утім, керівник відділу безпеки та доброчесності компанії Йоель Рот зазначив, що “основні можливості модерації” компанії все ще діють.

Минулого тижня компанія обмежила доступ до деяких внутрішніх інструментів з “міркувань безпеки” — точний час не вказано, але це приблизно збігається з моментом, коли Ілон Маск очолив компанію.

Щоденний обсяг дій з модерації залишився “стабільним” сказав Рот, хоча підтвердив це твердження лише розпливчастою діаграмою, яка показує кількість твітів, які “щодня переглядалися та до яких вживалися заходи”. 

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Маск у п’ятницю ввечері, написав: “цього тижня ми справді бачили, як ворожі висловлювання іноді знижувались в порівнянні з попередніми нормами”.

Однак, за словами Рота, Twitter довелося “змінити пріоритети деяких робочих процесів” – наприклад прибрати запити на відновлення паролів та “деякі” апеляції щодо призупинення дії акаунтів. Twitter “працює над тим, щоб повернути їх у мережу найближчими днями”.

Модерація в Twitter викликала занепокоєння напередодні проміжних виборів у США, які відбудуться вже наступного тижня. Але Рот зазначає, що чесність виборів залишається “пріоритетом”.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Маск, який минулого тижня заявив, що Twitter створить спеціальну “раду з модерації контенту”, також підкреслив, що компанія все ще зосереджується на модерації.

 “Знову ж таки, щоб бути винятково зрозумілим, сувора прихильність Twitter модерації контенту залишається абсолютно незмінною”, — написав він у п’ятницю в Twitter.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: