Новини Кіно 10.10.2023 о 09:25 comment views icon

«Корона» / The Crown повернеться на Netflix 16 листопада — тизер фінального шостого сезону серіалу про королівську родину

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Корона» / The Crown повернеться в ефір 16 листопада — Netflix опублікував короткий тизер-трейлер з датою анонсу популярного великобюджетного шоу Пітера Моргана про британську королівську сім’ю, а також кілька постерів.

[Оновлено 16 жовтня 18:06]: За місяць до прем’єри Netflix опублікував перші кадри фінального сезону «Корони» — на них можна побачити королеву Єлизавету II, а також принцесу Діану та принца Чарльза з Вільямом і Гаррі у дитинстві.

Дія шостого сезону, який стане останнім (шоу протрималося сім років та тричі змінювало головний каст), розгорнеться відразу після подій п’ятого, що вийшов рік тому. Завершальна частина серіалу охопить період між 1997 і 2005 роками та розповість про прем’єрство Тоні Блера, трагічну смерть Діани, принцеси Уельської, внаслідок автокатастрофи в Парижі, ранні стосунки принца Вільяма та Кейт Міддлтон і весілля принца Чарльза та Камілли Паркер Боулз. Його почали знімати в серпні 2022 року та у вересні після смерті Єлизавети II зробили перерву, щоб віддати шану її Величності.

До своїх ролей повернуться Імельда Стонтон, Олівія Колман, Джонатан Прайс, Елізабет Дебікі, Домінік Вест та Леслі Менвілл. А з нових акторів, які доєдналися до касту — Мег Белламі та Ед Маквей, які зіграли Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Шостий сезон «Корони» вийде двома частинами: 16 листопада на Netflix з’являться перші чотири епізоди, а решту шість випустять майже через місяць — 14 грудня.

Тизер 6-го сезону «Корона» / The Crown — в оригіналі (англійською) та з українськими субтитрами

Постери

Серіал «Корона» / The Crown. Постер 6 сезону
Серіал «Корона» / The Crown. Постер 6 сезону з Імельдою Стонтон в образі Королеви Єлизавети ІІ
Серіал «Корона» / The Crown. Постер 6 сезону
Серіал «Корона» / The Crown. Постер 6 сезону з Елізабет Дебікі в образі Діани, принцеси Уельської
  • «Корона» виходить на Netflix з 2016 року і залишається одним з найвідоміших серіалів стримінгу — шоу присвячене життю британської королеви Єлизавети II та членів королівської родини. Після смерті Єлизавети IІ «Корона» / The Crown повернеться на Netflix 16 листопада — тизер фінального шостого сезону серіалу про королівську родину«Корона» / The Crown повернеться на Netflix 16 листопада — тизер фінального шостого сезону серіалу про королівську родинуКоролева Єлизавета ІІ померла 8 вересня у віці 96 років, що викликало величезний суспільний резонанс серіал різко злетів на вершину регіональних рейтингів Netflix.
  • Серіал отримав широке визнання критиків та глядачів, а також безліч престижних нагород —загалом 129 телевізійних нагород із 423 номінацій, зокрема 21 «Еммі» та 7 «Золотих глобусів».

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: