Новини Софт 01.04.2024 о 13:36 comment views icon

Microsoft тестує макет сітки для програм в меню «Пуск» у Windows 11

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Новий дизайн дещо нагадує меню «Пуск» у Windows 10X та Microsoft Launcher на Android.

Наразі усі програми в меню «Пуск» на Windows 11 показані у вертикальному списку, організованому за алфавітом — однак  Microsoft тестує новий дизайн, який може розташувати їх за макетом сітки (в бета-версії збірки 22635.3420).

Сайт WindowsLatest, який протестував дизайн, каже, що він виглядає чистішим і організованим, пропонуючи краще використання простору на екрані. Так само ви побачите перед собою більшу кількість програм за раз, не прокручуючи униз щоразу у пошуку потрібної (однак, якщо ви використовуєте забагато програм, екран може виглядати перенавантаженим і розгледіти щось одне серед усіх буде важкувато).

Microsoft тестує дизайн сітки для програм в меню «Пуск» у Windows 11

Невідомо, чи запропонує Microsoft перемикач для макетів (як це було у Microsoft Launcher для Android), якщо таки запровадить оновлений інтерфейс.

Згідно з опитуванням Neowin, у жовтні 2023 року оновлене макетом сітки меню «Пуск» входило до переліку 10 найбажаніших оновлень серед користувачів Windows 11.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: