Новини Кіно 01.03.2023 о 19:48 comment views icon

На Disney+ стартував третій сезон «Мандалорця» — не забули й персонаж Джини Карано, яка покинула шоу зі скандалом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На Disney+ дебютував третій сезон «Мандалорця» — серіалу у жанрі космічної опери, який є складовою всесвіту «Зоряних війн». У першому епізоді сценаристи одним реченням все ж таки пояснили, куди поділася Кара Дюн та чому персонажа більше немає серед основних гравців серіалу.

Колишня учасниця повстання та солдат-найманець Кара Дюн, роль якої до скандального звільнення Lucasfilm виконувала Джина Карано, востаннє з’явилась перед глядачами, коли Люк Скайвокер вторгся на корабель Моффа Ґідеона, щоб врятувати Ґроґy. Кара з компанією взяла Ґідеона під варту, і власне цим закінчились її пригоди.

У дебютному епізоді 3-го сезону серіалу «Мандалорець» пояснюють, що сталося з Карою Дюн

 

В третьому сезоні  Ґріф Карґа згадує про Кару одним реченням — каже, що вона «була завербована спецпідрозділом» і нині допомагає Новій Республіці підтримувати мир у галактиці».

«Кара зіграла велику роль і надалі залишається важливою частиною світу. Тож проблему треба було вирішити й сценарист Джон Фавро знайшов час, щоб подумати над цим. Разом з тим у центрі шоу Дін Джарін та Ґроґy, тож в решті-решт просто треба було узгодити ситуацію навколо них», — сказав режисер Рік Фамуїва.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

 

Джина Карано
Джина Карано

Ексзірку MMA, акторку Джину Карано, яка досить непогано впоралась з роллю Кари Дюн, звільнили у 2021 році через суперечливі заяви в соцмережах та трансфобні жарти. Також Карано якось порівняла політичну ситуацію в США та критику в адресу республіканців з єврейськими погромами у нацистській Німеччині. В Lucasfilm припинили будь-яку співпрацю з акторкою, назвавши її поведінку «огидною та неприйнятною».

Наступна серія «Мандалорця» вийде в ефір вже 8 березня. Всього для сезону відзняли 8 епізодів. 

Офіційний трейлер 3-го сезону серіалу «Мандалорець»

Джерело: gamesradar


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: