Новини Новини 11.11.2022 о 14:21 comment views icon

Netflix випустив новий тизер-трейлер приквелу «Відьмака» — прем’єра мінісеріалу «Кровне походження» відбудеться 25 грудня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

25 грудня на Netflix відбудеться прем’єра фентезійного мінісеріалу «Відьмак: Кровне походження» / The Witcher: Blood Origin, який є відгалуженням і передісторією основного серіалу «Відьмак» з Генрі Кевіллом у головній ролі. І зараз онлайн-кінотеатр випустив новий тизер-трейлер і кілька нових постерів, які дозволяють отримати краще уявлення про майбутній приквел «Відьмака».

Офіційний тизер — з українськими субтитрами

Трейлер відкриває ритуальна сцена з ельфійкою-войовницею Сіан (Мішель Єо), яка майстерно володіє мечем та є останньою представницею свого племені, яку далі змінюють динамічні кадри насильства, спустошення та магії у дивовижному відьмацькому світі Анджея Сапковського. Окрім Мішель Єо в мінісеріалі знялися Лоуренс О’Фуорейн («Вікінги» та «Гра престолів»), Софія Браун («Марчелла», «Борг/Сором», «Захоплення»), Ленні Генрі («Володар перснів: Персні влади») та інші.

Постери

Шоураннер «Кровного походження» — Деклан де Барра, автор сценарію одного з епізодів «Відьмака» на Netflix.

Події «Відьмак: Кровне походження» відбуваються у світі ельфів за 1200 років до часів Ґеральта, Єннефер і Цірі.Серіал розповість про появу перших відьмаків й передумови доленосної Кон’юнкції Сфер — магічної події, яка призвела до злиття світів чудовиськ, людей і ельфів.

Цей приквел із чотирьох частин буде доступний на Netflix із 25 грудня.

Третій сезон «Відьмака» та останній з Генрі Кавіллом в головній ролі очікується влітку 2023 року — з четвертого сезону його змінить Ліам Хемсворт. Раніше на Netflix вийшов анімаційний фільм «Відьмак: Кошмар вовка» / «The Witcher: Nightmare of the Wolf», який отримав схвальні відгуки. Також в планах Netflix щонайменше ще два проєкта за всесвітом Відьмака — анімаційний фільм та мультсеріал для дітей.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: