Новини Кіно 08.04.2024 о 12:14 comment views icon

Новий імператор у фільмі «Гладіатор 2» буде «ще гіршим» за Коммода Хоакіна Фенікса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий імператор у фільмі «Гладіатор 2» буде «ще гіршим» за Коммода Хоакіна Фенікса

Головного лиходія у сиквелі зіграє Джозеф Квінн («Дивні дива») і, зважаючи на римську історію, він буде значно жорстокішим за попереднього тирана, якого раніше втілив на екрані Хоакін Фенікс.

Перший «Гладіатор» Рідлі Скота перетворив Коммода на більш стереотипного лиходія, ніж його реальний прототип. Однак імператор, що з’явиться у продовженні має потенціал затьмарити попередника — згідно з римською історією, Каракалла (Квінн) вбиває свого брата Гету (Фред Хехінгер), аби захопити трон, а згодом поводитиметься як егоїстичний та бездіяльний правитель, коли безлад та масові вбивства поширюються на усю Римську імперію.

Новий імператор у фільмі «Гладіатор 2» буде «гіршим» за Коммода Хоакіна Фенікса

Поль Мескаль зіграє дорослішу версію Луція — племінника імператора Коммода. Серед акторського складу також з’являться Педро Паскаль, Баррі Кеоган, Дензел Вашингтон та Конні Нільсен.

Рідлі Скотт знову постане у якості режисера та продюсера, а сценарій до «Гладіатора 2» написав Девід Скарпа. Також з оригінального фільму повернулися Джон Метісон (оператор-постановник), Артур Макс (художник-постановник) і Джанті Єйтс (художник по костюмах).

«Гладіатор 2» має вийти в кінотеатрах 22 листопада.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

«Гладіатор 2» робить драматичний фінал оригіналу «абсолютно безглуздим»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: