Новини Новини 09.06.2022 о 09:29 comment views icon

Перший трейлер аніме-серіала Cyberpunk: Edgerunners — вийде на Netflix у вересні 2022 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З огляду на всю драму, яка розгорнулася навколо проблемного запуску Cyberpunk 2077, легко забути ще один захопливий проєкт на горизонті — аніме-спіноф Cyberpunk: Edgerunners від відомої студії Trigger (Це та сама команда, що подарувала нам такі шедеври як Promare, Little Witch Academia та Kill la Kill). Аніме-серіал від Netflix, що базується на всесвіті гри CD Projekt Red вперше анонсували у 2020 році, і ось зараз нарешті з’явився перший трейлер. Важко точно сказати, що відбувається у хвилинному тизері, але він виглядає неймовірно.

«Cyberpunk: Edgerunners розповідає окрему 10-серійну історію про вуличного хлопця, який намагається вижити в місті майбутнього, одержимому технологіями та модифікаціями тіла. Маючи все, що можна втратити, він вирішує залишитися в живих, ставши грандіозом — найманцем, також відомим як кіберпанк».

із офіційного синопсису

Трейлер Cyberpunk: Edgerunners

 

Cyberpunk: Edgerunners розповість про пригоди нових героїв. За сюжет відповідає Рафал Які — співавтор «Гвінта», а саундтрек пише Акіра Ямаока (Silent Hill). Також в проєкті беруть участь інші талановиті люди — режисер Хіроюкі Імаісі, а також письменники Масахіко Оцука та Йосікі Уса.

Перший трейлер аніме-серіала Cyberpunk: Edgerunners — вийде на Netflix у вересні 2022 року
Постер

Очікується, що шоу вийде на Netflix у вересні.

Уривок з майбутнього аніме


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: