Новини WTF 01.11.2023 о 14:53 comment views icon

Плідний «‎твітописець» Ілон Маск дорікнув Цукербергу, що той публікує «‎замало» дописів у Threads

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Плідний «‎твітописець» Ілон Маск дорікнув Цукербергу, що той публікує «‎замало» дописів у Threads

У подкасті Джо Роґана Маск заявив, що у Threads «‎жахливо тихо», а сам ведучий назвав соцмережу «‎містом-привидом».

Мільярдер висловив свою думку про Meta та її платформи під час останнього епізоду подкасту «The Joe Rogan Experience», який вийшов у вівторок. Маск також обговорив інші теми — починаючи від Tesla Cybertruck і завершуючи судовими засіданнями за участі засновника FTX Сема Бенкмана-Фріда.

«Так, тут жахливо тихо», — сказав Маск після того, як ведучий Джо Роґан назвав Threads «містом-привидом».

Він також розкритикував Цукерберга за те, що той публікує замало дописів.

«Я маю на увазі, що сам Цук не публікує дописи», — продовжив Маск. «Ви повинні використовувати свій власний продукт».

Насправді гендиректор Meta, який нині має близько 3,5 млн підписників у Threads, публікує дописи на платформі кожні один-два тижні та інколи навіть взаємодіє з користувачами, відповідаючи на їхні публікації. Останній допис Цукерберга інформував про розгортання GIF-вкладень у Threads.

Так, це, по-суті, ніщо в порівнянні з активністю Маска на X, який публікує десяток дописів на день та активно відповідає іншим людям.

Мільярдер під час розмови також висміяв Instagram, який належить Meta, після того, як Роґан згадав про інтеграцію платформи зі Threads.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

«Був час, коли я публікував дописи в Instagram, але зрозумів, що роблю селфі. І я думаю: «Що зі мною в біса?» Чому я публікую селфі, щоб отримати лайки? Це божевілля», — сміючись, сказав Маск.

Це не вперше Маск зневажливо говорить про своїх конкурентів. Раніше на тлі запуску Threads, який позиціював себе як альтернативу Twitter, він намагався залучити Цукерберга до бою в клітці, але потім сам спасував «через проблеми зі спиною».

Meta представила Threads у липні, побивши рекорд з реєстрацій всього за 5 днів. Водночас, згідно з даними платформи аналізу даних Apptopia, кількість щомісячних активних користувачів на платформі досягла всього 120 мільйонів користувачів у жовтні, якщо порівнювати зі 100 мільйонами на початку запуску.

Попри те, що платформа не змогла зберегти свій ранній імпульс, Цукерберг оптимістично оцінював перспективи зростання Threads та анонсував 1 мільярд користувачів у соцмережі вже за кілька наступних років.

«‎Є гарні шанси». Цукерберг все ще сподівається, що Threads залучить 1 мільярд користувачів

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Джерело: Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: