Новини Софт 27.10.2023 о 16:26 comment views icon

«Threads — живий!‎» і оновився опитуваннями та GIF-файлами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Застосунок для публічних текстових дописів від Meta отримує ще кілька функцій від свого конкурента X.

Відсьогодні в Threads доступні опитування та GIF-файли, а трохи раніше соцмережа отримала вебверсію, кнопку редагування, вподобайки, пошук, голосові повідомлення та хронологічну стрічку.

«Threads — живий!‎» і оновився опитуваннями та GIF-файлами

Здавалося, що про соцмережу, яка гучно про себе заявила на початку літа і побила рекорди з реєстрації, всі давним-давно забули, але ні. Днями гендиректор Meta Марк Цукерберг заявив, що задоволений темпами зростанням Threads і вважає, що сервіс має «‎хороші шанси» залучити мільярд користувачів протягом наступних кількох років (оптимістичні прогнози, з огляду на менш як 100 мільйонів щомісячно активних користувачів на цей час).

Опитування у Twitter, колись стали популярним способом для підвищення залученості користувачів, оскільки дали змогу людям висловити свою думку без необхідності писати коментар, чи зібрати думки спільноти у досить швидкий спосіб. До прикладу Ілон Маск, який заволодів соцмережею торік, досить часто використовував опитування, хоча й не завжди бачив те, що хотів — як-от в голосуванні за те, чи піти йому з посади гендиректора Twitter.

«Threads — живий!‎» і оновився опитуваннями та GIF-файлами

У Threads опитування матимуть термін придатності й триватимуть 24 години; також можна зробити їх обмеженими — лише для підписників і т.д.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

GIF-файли тим часом залишаються популярними серед користувачів, на що Meta звернула увагу ще у 2020 році, коли придбала пошукову систему GIF Giphy за $400 мільйонів (зрештою компанія відмовилась від неї через антимонопольний наказ регулятора Великої Британії). Shutterstock перекупив сайт у рамках угоди, яка оцінила компанію всього в $53 мільйони. Не дивно, що Giphy підтримує нову опцію GIF у Threads.

Голова Instagram Адам Моссері заявляв, що Threads «не збирається поширювати новини», а є місцем для «розширення можливостей творців». Водночас журналісти нині шукають альтернативу X, який ускладнив життя видавцям видаленням заголовків із попереднього перегляду посилань.

Пізніше Моссер написав, що Threads також додає у тестовому режимі підрахунок переглядів і закріплення дописів чи відповідей у профілі (функції, подібні до X).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: