Новини Кіно 19.07.2023 о 17:30 comment views icon

«Привиди у Венеції‎»: повноцінний український трейлер триквелу Кеннета Брани про Еркюля Пуаро

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Культовий детектив повертається, щоб розслідувати моторошне вбивство у палаці з привидами.

«Привиди у Венеції‎» створені на основі роману Агати Крісті «Вечірка на Гелловін‎» 1969 року. За сюжетом Пуаро, який вже вийшов на пенсію і намагається насолодитися відпочинком у повоєнній Венеції, напередодні Дня всіх святих отримує запрошення на спіритичний сеанс у занедбаному палаці з привидами. Згодом одного з гостей вбивають, а детектив змушений взятися за чергове розслідування, стикаючись з містичними подіями.

«Привиди у Венеції‎»: повноцінний український трейлер нової екранізації Кеннета Брана з «‎моторошними» пригодами Еркюля Пуаро

Цього разу адаптація дещо нагадує фільм жахів, а не звичайний детектив. Пуаро ж доведеться довести публіці, та й самому собі, що уся містика – не інакше як сплановані дії хитрого злочинця.

«Привиди у Венеції‎»: повноцінний український трейлер нової екранізації Кеннета Брана з «‎моторошними» пригодами Еркюля Пуаро

Кеннет Брана, як і в попередніх роботах «‎Вбивство у «Східному експресі» (2017) та «‎Смерть на Нілі» (2022), взяв на себе подвійну роботу – режисерську та головну роль.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Серед решти акторського складу — володарка премії «Оскар» Мішель Єо, яка грає медіума; Тіна Фей у ролі Аріадни Олівер (письменниці та подруги Пуаро); Джеймі Дорнан та Джуд Гілл, які знову грають батька і сина; Кайл Аллен, Камілла Коттін, Алі Хан, Емма Лерд, Келлі Рейлі та Ріккардо Скамарчіо.

«Привиди у Венеції‎»: повноцінний український трейлер нової екранізації Кеннета Брана з «‎моторошними» пригодами Еркюля Пуаро

Сценарист фільму — Майкл Ґрін, а виконавчі продюсери — Луїза Кіллін, Джеймс Прічард, Джуді Гоффлунд, Рідлі Скотт, Саймон Кінберг і Марк Ґордон. Уся ця команда працювала й над попередніми адаптаціями.

В українських кінотеатрах «Привиди у Венеції‎» стартують 14 вересня 2023 року.

Трейлер (український дубляж)


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: