Новини Пристрої 29.01.2024 о 13:09 comment views icon

Samsung для китайського ринку замінюватиме штучний інтелект Google на Baidu в лінійці в Galaxy S24

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Samsung для китайського ринку замінюватиме штучний інтелект Google на Baidu в лінійці в Galaxy S24

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Samsung використовуватиме бота Ernie Bot від Baidu в новій серії смартфонів Galaxy S24 в Китаї. Принаймні в тих функціях, де використовується штучний інтелект від Google, а не фірмовий Galaxy AI.

Південнокорейський виробник позиціонує в Китаї свою останню лінійку телефонів як першу з хвилі смартфонів зі штучним інтелектом, а інструменти штучного інтелекту Baidu допоможуть з узагальненням, організацією та перекладом тексту, передає Bloomberg. Компанія також забезпечить внутрішню підтримку функції Samsung Circle to Search (коло пошуку), якою на інших ринках займається Google.

Circle to Search ─ спрощений пошук з екрану будь-якого застосунку з’явиться у Galaxy S24, Google Pixel 8 та «преміальних» смартфонах

Програмне забезпечення Android від Google є основою для більшості смартфонів у Китаї, але додаткові мобільні сервіси та магазин застосунків компанії недоступні, що змушує місцеві компанії заповнювати прогалини альтернативами, як-от WeChat від Tencent. Для Baidu угода з Samsung знаменує собою перехід на ШІ Ernie, одну з перших вдалих спроб створити китайського конкурента ChatGPT від OpenAI.

За останні роки частка Samsung на найбільшому у світі ринку смартфонів знизилася до 1-2%, її витіснили Apple і місцеві бренди, як-от Xiaomi та Huawei. Демонстрація Ernie на видному місці може сподобатися мільйонам потенційних користувачів.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Рішення Samsung використовувати модель штучного інтелекту Ernie для своєї майбутньої моделі смартфона Galaxy 24 на базі штучного інтелекту в Китаї є підтвердженням позиції Baidu як провідного китайського гравця в галузі штучного інтелекту. Хоча це позитивно впливає на настрої, ми не очікуємо істотної фінансової вигоди для Baidu, враховуючи крах колись лідируючої частки Samsung на ринку телефонів в Китаї. Ми залишаємося обережними щодо перспектив Baidu в галузі ШІ і очікуємо, що Tencent, Alibaba і Huawei вийдуть переможцями в довгостроковій перспективі в китайському секторі ШІ.

— Роберт Леа, аналітик.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: