Новини Кіно 17.10.2023 о 10:38 comment views icon

«‎Титанік» вийде на 4K Blu-ray — із 15 годинами додаткового контенту

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Титанік» вийде на 4K Blu-ray — із 15 годинами додаткового контенту

Комплект із двох дисків доступний для попереднього замовлення на Amazon за $38.

«Титанік‎» Джеймса Кемерона, який дебютував у 1997-році, залишається четвертим найкасовішим фільмом у світовому прокаті, раніше він довгий час утримував звання лідера у переліку. Фільм з Леонардо Ді Капріо та Кейт Вінслет в головних ролях також був відзначений 11 нагородами «Оскар».

На честь річниці з дня виходу фільму «Титанік‎» отримає довгоочікувану версію 4K Blu-ray — комплект із двох дисків, який включає фільм на диску 4K, цифровий код, а також стандартний Blu-ray зі спеціальними доповненнями, доступний для замовлення на Amazon за $38.

Комплект містить 15 годин додаткового матеріалу, включно з новою документальною стрічкою «‎Титанік: Історії серця» з інтерв’ю Кемерона, Вінслет та продюсера Джона Ландау, галереєю фан-арту, аудіокоментарями, а також спеціальним випуском до річниці «Титанік: 25 років потому з Джеймсом Кемероном», який досліджує різні сценарії фільму включно з питанням всіх часів для фанів — чи залишалось місце для Джека на дверях.

Для любителів аудіо/відео цей випуск пропонує підтримку Dolby Vision і HDR10 у програвачах 4K Blu-ray, які сумісні з цими форматами, а аудіопрезентація може використовувати переваги спрямованих аудіосистем Dolby Atmos.

Джерело: Polygon, Collider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: