Новини Пристрої 27.09.2022 о 18:01 comment views icon

В Україні відкрили передзамовлення Apple Watch Ultra за 39 999₴ та Air Pods Pro (2-го покоління) за 12 699₴

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Минулого тижня в Україні почалися офіційні продажі смартфонів iPhone 14 та смартгодинників Apple Watch Series 8, а зараз до них приєдналася решта новинок з нещодавньої презентації Apple — йдеться про захищені Apple Watch Ultra та Air Pods Pro (2-го покоління).

Наразі обидві новинки можна передзамовити в українських ритейлерів, які офіційно продають техніку Apple за наступними цінами:

  • Air Pods Pro (2-ге покоління) — 12 699₴;
  • Apple Watch Ultra — 39 999₴.

Apple Watch Ultra у титановому корпусі пропонуються у ремінцях з текстилю та еластомеру (для різних типів спорту) в кількох кольорах. Умови ті ж самі — повна передоплата або оплата рівними частинами за відповідними програмами від різних банків (термін — 4-5 місяців). Перші покупці отримають свої пристрої вже у п’ятницю, 30 вересня, коли почнуть відправляти замовлення. Та варто зауважити, що пропозиція вочевидь обмежена і, наприклад, на Rozetka багато позицій вже розпродані.

Для порівняння, у США (без врахування податків) Air Pods Pro (2-ге покоління) коштують $249, а Apple Watch Ultra — $799.

Перші повноцінні огляди обох ґаджетів з’явилися на американських сайтах минулого тижня — більшість залишилася у захваті як від захищеного годинника Watch Ultra, призначеного насамперед для любителів екстриму і спортсменів, так і від оновлених TWS-навушників Air Pods Pro. Ми вже готуємо власні матеріали, щоб детальніше розповісти про новинки Apple тож не перемикайтеся та слідкуйте за оновленням матеріалів на сайті. Якщо раптом пропустили, то вчора у нас вийшов огляд топового флагмана iPhone 14 Pro Max.

Огляд iPhone 14 Pro Max: Dynamic Island, Always-On та оновлені камери

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: