Новини Новини 20.10.2022 о 11:39 comment views icon

Велика презентація Silent Hill – Konami представила рімейк Silent Hill 2, дві нових ігри, фільм та інтерактивний проєкт

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

На презентації Silent Hill Transmission Konami анонсувала оновлену версію Silent Hill 2, два ігрових спін-оффи та один цікавий проєкт, що розрахований на багато користувачів, а також третій фільм у серії.

Silent Hill 2 Remake

Студія Bloober Team розробляє повноцінний рімейк Silent Hill 2 за участю оригінального художника Team Silent Масахіро Іто та композитора Акіри Ямаоки. Гра вийде на PlayStation 5 та ПК, потім з’явиться на Xbox.

Рімейк перекаже історію Джеймса Сандерленда, котрий шукає свою померлу дружину, яка надіслала йому загадковий лист із містечка Сайлент-Хілл. Konami та Bloober обіцяють повністю перероблену гру з використанням нових технологій у роздільній здатності 4K.

Silent Hill: Townfall

Новий спін-офф, розроблений No Code Studios та видавцем Annapurna Interactive. Цей проєкт представить унікальний підхід до франшизи Silent Hill від відомого розробника AA.

Онлайн-курс "Стратегічний маркетинг" від Laba.
Навчіться збільшувати ROI компанії, відстежувати тренди просування та завойовувати нові ринки завдяки комплексній маркетинговій стратегії.
Програма курсу і реєстрація

Silent Hill f

Ще один спін-офф, що заснований на оповіданні, дія якого відбувається у Японії 1960-х років. Сценарій пише відомий японський автор Ryukishi07, котрий створив такі візуальні новели, як Хігураші та Умінеко. Гра розробляє NeoBards Entertainment.

Гра об’єднає прекрасне та жахливе та зосередиться на психологічних та надприродних таємницях Сайлент Хілла.

Silent Hill: Ascension

найбільш незвичайний анонс презентації. У «Сайлент Хілл: Вознесіння» учасники з усього світу керуватимуть персонажами відеоісторії у світі Silent Hill. Проєкт розрахований на багато користувачів та вийде на декількох платформах. Проєкт став результатом співпраці Genvid Entertainment, Bad Robot Games, Behvaiour Interactive та dj2 Entertainment.

Онлайн-курс "Стратегічний маркетинг" від Laba.
Навчіться збільшувати ROI компанії, відстежувати тренди просування та завойовувати нові ринки завдяки комплексній маркетинговій стратегії.
Програма курсу і реєстрація

Фільм Return to Silent Hill

Крістоф Ганс, режисер першого фільму про Сайлент Хілл, знімає третій фільм серії – Повернення в Сайлент Хілл. Стрічка має відношення до подій другої гри.

Подробиці поки що тримаються у секреті. Konami обіцяє більше інформації про проєкт пізніше.

Silent Hill скоро повернеться з кількома новими іграми — інформатори VGC

Джерело: IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: