Новини Софт 22.01.2024 о 13:10 comment views icon

WhatsApp готує власну систему обміну файлами — аналог AirDrop з «фішкою» Monobank

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

WhatsApp готує власну систему обміну файлами — аналог AirDrop з «фішкою» Monobank

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

WhatsApp, схоже, працює над функцією, яка дасть змогу людям обмінюватися файлами на пристроях, які знаходяться поруч один з одним.

Як повідомляє WABetaInfo, бета-версія (2.24.2.20) WhatsApp для Android має функцію обміну файлами, яка працює на пристроях, що знаходяться поруч. Обидва фігуранти обміну повинні відкритий екран People Nearby (Люди поруч). Якщо в телефонній книзі користувачів немає номера телефону іншої людини поблизу, їхні пристрої не будуть видимими один для одного.

WhatsApp готує власну систему обміну файлами — аналог AirDrop з «фішкою» Monobank

Щоб створити запит на спільний доступ, один з двох людей, які хочуть поділитися файлами бездротовим способом, повинен відкрити екран People Nearby і потрясти своїм пристроєм, передає SamMobile. Це нагадує застосунок для обміну файлами для iPhone під назвою Bump, який був популярним у 2011 році, а також спосіб переведення коштів від Monobank. Судячи з усього, мова про підтримку файлів, розміром до 2 ГБ. Ця функція все ще тестується і може бути випущена для користувачів WhatsApp пізніше цього року.

Схоже на те, цей метод обміну файлами може бути корисним лише при обміні файлами між пристроями Android та iPhone. В іншому випадку, нативні методи обміну файлами на Android (Quick Share) і iOS (AirDrop) є простішими й швидшими у використанні.

WhatsApp запустив голосові повідомлення з функцією «самознищення»

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: