Новини Софт 17.03.2023 о 18:02 comment views icon

YouTube розблокував Трампа — якраз до передвиборчої кампанії. Раніше обмеження з акаунтів експрезидента США зняли Meta та Twitter

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

YouTube розблокував Трампа — якраз до передвиборчої кампанії. Раніше обмеження з акаунтів експрезидента США зняли Meta та Twitter

Відсьогодні YouTube знімає обмеження з акаунта експрезидента США Дональда Трампа, запроваджені після штурму Капітолія 6 січня 2021 року.

Тобто акаунти Трампа розблоковані на всіх трьох основних платформах — якраз напередодні його кампанії на виборах 2024 року. Раніше його облікові записи відновили Meta та Twitter.

У 2021 році тодішній генеральний директор YouTube Сьюзен Войчицькі заявила, що обмеження Трампа буде скасовано, коли «ризик насильства в реальному світі зменшиться». Обліковий запис не видалили, але заборонили завантажувати нові відео.

«Ми ретельно оцінили нинішній ризик насильства в реальному світі, зважуючи це з важливістю збереження можливості для виборців у рівній мірі почути думку головних національних кандидатів напередодні виборів. Цей канал і надалі підпадає під дію нашої політики, як і будь-який інший акаунт на YouTube», — каже віцепрезидент YouTube з громадської політики Леслі Міллер.

YouTube заявив, що його групи довіри та безпеки проаналізували такі фактори, як «попередження державних органів безпеки» та «насильницьку риторику на різних платформах», щоб визначити, коли знизився цей ризик. 

На момент виходу статті обліковий запис Трампа на YouTube має понад 2,6 мільйона підписників.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: CNBC


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: