Новини Кіно 05.07.2023 о 11:14 comment views icon

З’явився трейлер фіналу третього сезону «Відьмака», а Netflix невтомно нагадує — Генрі Кавілл у ньому все ще грає Ґеральта

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Redanian Intelligence опублікував короткий трейлер двох фінальних серій третього сезону серіалу «Відьмак», які вийдуть на Netflix 27 липня. Вочевидь це фальстарт і відео потрапило в інтернет раніше часу.

Ролик містить чимало нових кадрів з головними персонажами завершальної другої частини третього сезону, який стане останнім для Генрі Кавілла у ролі Ґеральта — як вже неодноразово повідомлялося, з четвертого сезону його замінить Ліам Хемсворт, молодший з трьох братів Хемсвортів («Нестримні 2» і «Голодні ігри»).

Що цікаво та досить кумедно — днями Netflix в рамках “дотепного” промо нагадало, що у третьому сезоні роль Ґеральта із Ривії все ще грає Генрі Кавілл. Відповідний напис за допомогою проєктора показали на фасаді кількох будівель та навіть на скелі. Водночас багато хто побачив у посланні інший сенс — завуальоване визнання, що саме Кавілл “продавав” проєкт і без нього у шоу немає майбутнього.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Продовження адаптації фентезійної саги Анджея Сапковського стартувало на Netflix 29 червняз найнижчими серед всіх сезонів глядацькими оцінками. Водночас це не завадило шоу очолити рейтинг найпопулярніших англомовних серіалів Netflix за тиждень.

З'явився трейлер фіналу третього сезону «Відьмака», а Netflix невтомно нагадує — Генрі Кавілл у ньому все ще грає Ґеральта
Рейтинг найпопулярніших англомовних серіалів Netflix за кількістю годин перегляду (за тиждень з 26 червня по 2 липня) Джерело: Netflix

Netflix вже продовжив «Відьмака» на два сезони вперед — виробництво п’ятого стартує невдовзі після завершення знімань четвертого, які мають початися найближчим часом. В нещодавньому інтерв’ю продюсери «Відьмака» Томаш Багінський та Стів Гауб обіцяли, що зміна Генрі Кавілла на Ліама Хемсворта не вибиватиметься із літературного канону, а сама передача медальйона та мечів пройде «гладесенько-рівнесенько».

Днями також повідомлялося, що Netflix завершив знімання другого спінофа «Відьмака» — про банду Щурів. Цікаво те, що виробництво тривало лише два місяці замість п’яти-шести місяців, які відводилися спочатку. Найімовірніше, цей спіноф зрештою виявиться мінісеріалом із 4-5 епізодів, або фільмом.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: