Дописи 12.02.2024 о 10:50 comment views icon

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/IMG_0340-150x150.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/IMG_0340-150x150.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/IMG_0340-150x150.jpeg

VladisLove

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Це не точно, але на думку редакції ITC.ua цей текст міг бути створений за допомогою штучного інтелекту. Ну постер точно. 

Класний був би мем, якби не так сумно 🙁

Всім привіт. Сьогодні буде незвичайний огляд гри. Буде розглянуто лише 1 аспект цієї ВЕЛИКОЇ гри, який затьмарює собою всі інші. Хоча ще додам оптимізацію гри з якої і почну.

Я не дуже багато граю в мобільні ігри, але мені здалося, що є досить великий список налаштувань. Всілякі налаштування дозволяють досить гарно налаштувати швидкодію гри. Звісно, є 3 головніші з них:

  • 30 чи 60 кадрів/с – око бачить різницю 🙂
  • Якість текстур – все ж таки, різниця відчувається;
  • Роздільна здатність – менше “кубізму” на персонажах.

Можете самі скачати цю гру (4,15 ГБ), щоб порівняти «лінію продуктивності» зі своїм телефоном/планшетом/ноутбуком та якість графіки. Гра гарно працює і на старих телефонах зі Snapdragon 835.

Гра також доступна в App Store на Mac. Я протестував на найдешевшій версії Air M1 і проблем з продуктивністю не було. Трохи подумавши, у вас виникне питання: «А як керувати персонажем? На Mac немає сенсорного екрану». І я відповім – Тачпад 😉 Звісно це жарт, хоча і частковий: кнопки меню і камера через тачпад, а ось керування персонажем через клавіатуру. А саме:

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс
  • WASD – рухи персонажа;
  • H, J, K, L – Ульта, Скілл, звичайна Атака та Перекат;
  • Пробіл – Стрибок.

Точніше, такі кнопки були до оновлення гри кілька днів тому. Після оновлення – взагалі перестала працювати клавіатура. Тому довелося полізти у налаштування гри в Mac OS і там вибрати такі налаштування, як на скріншоті нижче. Або беріть геймпад.

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!!!

Ви могли помітити, що я досі не згадував в тексті назву Devil May Cry: Peak of Combat. Не знаю, чи так випадково вийшло, але абревіатура DMC:PoC. Тому далі буду казати просто Поц. Хто знає, той знає. А хто не знає, той загуглить 😉

Так ось, Поц просить ну ДУЖЕ БАГАТО грошей. Зазвичай, розробники лише натякають на «Задонать». А тут у відкриту та прямим текстом. Я навіть спочатку не зрозумів, а чого так «прямо в пику» показують.

Я тільки зайшов в гру, знайшов Магазин і почав щось клацати: падає якась зброя і персонажі по 10 штук та треба вибрати щось одне. «Прикольно, перший вхід і наче норм щось випало», думаю я. І бачу знизу ціну 60 Вічнозелених… Я не повірив та натиснув. Apple запитала, «Точно хочеш купити?» і попросила 60$. Відразу Вихід з гри. Мало сам «Поцом» не став, хоча карта не привʼязана 🙂

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

Розробка 3D моделей дорога? Так візьміть з будь-якої DMC модельку і приберіть полігони, текстури тощо. Мапи також звідти візьміть.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Заходжу такий знову в гру після такого «сюрпризу», але відразу пропонують витрати 1,29$. Що за??? Я ще навчання не пройшов. І платити кожен день!!!

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

Таки закінчивши навчання (Акт №1), то пішов дивитися Магазин. Це ж потрібно бути такими жадібними? І бачу 2 види Підписки на 30 днів (передаю привіт Vodafone з 28 днями).

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

Після проходження Акту №2 зʼявився банер з Вергілієм і дай ще 2$ та 3$.… А потім ще 2-3 рази по 30$ для кожної! Спочатку я подумав, що саме за нього треба віддати ці кошти. Але це все треба на його прокачку. А сам Вергілій коштує 30$.

І ще зброю ж треба купити. З мене ще 5$ та 50$. А скільки ж за 3 раз?

Хоча стоп. Тут є 4 Данте, 2 Неро, 3 Вергілія та 3 Леді. З оновлення додали V. Тому ті 2 Вергілії є різними. І кожного потрібно проапгрейдити. А щоб покращити – треба той самий персонаж чи його «фото». Ця система була схожа на Constellation з Genshin Impact. Як памʼятаю, там було 6 рівнів. Але тут у персонажів: B, A, A+, S, S+, SS, SS+, SSS, SSS+, EX. І у кожного своя прокачка всередині кожної букви!

Ви думали я шуткував? Навіть не знаю, яке не лайливе слово підібрати, щоб виразити свою думку. Додам ще пару фото з Магазину.

Через 2 дні зʼявився ще цей банер. З мене ще 3$, 15$ та 30$.

Devil May Cry: Peak of Combat. В сімʼї не без…

Потім ще знайшов Сертифікати за 10$ та 20$. Івенти також є. Наприклад, Колесо фортуни чи отримання подарунків до Китайського Нового Року. Звісно, за реальні кошти 😉



Хоч мені не подобається дизайн Данте в DMC: Devil May Cry 2013 року, але DMC: ПоЦ – це реальне лайно, яке я тримав на телефоні заради огляду. Тепер видалю.

Оцінка: 0 / 300 hundred bucks. 

Під час “гри” не було витрачено ЖОДНОГО центу. 


А далі – FPV симулятори на Xbox. Це вже точно 😉



Випадково побачив 1 тендер на купівлю техніки. Точніше, як випадково? Кличко “повідомляв свою не згоду з депутатами Київради” з перериванням промови військового. І там були QR-коди з посилання на Prozorro. Ну і чисто заради спортивного інтересу подивився один з них. Тому загальне питання – Що це за Планшет? Виглядає дурним і монструозним водночас:

  • Не Mediatek 720, 12 ГБ DDR4,
  • не менше Android 13,
  • від 10 дюймів,
  • не менше 2 Nano-SIM,
  • акумулятор не менше 32000 mAh.

Також там був ноутбук з процесором не гірше AMD Ryzen 7 6800H (а куди стільки?). Екран не менше 16 дюймів та вага менш як 2 кг. Це, мабуть, якийсь Asus Zephyrus 16. Чому саме такий, коли явно бувають і ноути подешевше? Мабуть, ПЗ лагуче. Але ця тема явно для окремого допису, який навряд чи буде. Не хочу самого себе закопувати в землю. Але за багато реакцій “Йой, най буде!” можна буде спробувати. Але після FPV!!!

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: