Новини Новини 02.08.2022 о 10:08 comment views icon

Cyberpunk: Edgerunners — повноцінний трейлер аніме-серіалу Netflix знайомить з командою головних героїв-найманців

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Слідом за коротким (та неймовірним!) тизером Netflix показав повноцінний трейлер Cyberpunk: Edgerunners — майбутнього аніме-серіалу за всесвітом Cyberpunk, створеного студією Trigger (це та сама команда, що подарувала нам такі шедеври як Promare, Little Witch Academia та Kill la Kill).

Аніме-спіноф, що базується на всесвіті гри CD Projekt Red, вперше анонсували у 2020 році, а його реліз як і раніше заплановано на вересень (точна дата поки не повідомляється).

Новий трихвилинний трейлер Cyberpunk: Edgerunners знайомить із шістьма головними героями — Девідом, Мейн, Доріо, Ківі, Пілар і Ребеккою. Важко точно сказати, що саме в ньому відбувається,  але виглядає дуже пристойно — у трейлері чітко прослідковується сміливий і яскравий художній стиль Studio Trigger, тож сподіваємося, вона зможе дати нам більш творчий погляд на всесвіт Cyberpunk 2077 від CD Projekt Red.

Трейлер

Раніше Netflix опублікувала стислий синопсис Cyberpunk: Edgerunners — аніме-серіал розповість історію про вуличного хлопця, який намагається вижити в місті майбутнього Найт-Сіті, одержимому технологіями та модифікаціями тіла. Маючи все, що можна втратити, він вирішує залишитися в живих, ставши грандіозом — найманцем, також відомим як кіберпанк.

Studio Trigger також опублікувала залаштункове відео, яке проливає трішки більше світла на сюжет серіалу — генеральний директор і співзасновник Studio Trigger Масахіко Оцука описує антиутопічний світ,  у якому банди чинять опір могутнім корпораціям та підіймаються важливі теми соціальної нерівності та насильства. Історія починається з Девіда, юнака із низьким соціально-економічним статусом, який відвідує елітну школу для дітей багатіїв. Інших подробиць щодо сюжету немає.

Курс Python developer від Mate academy.
Python дозволяє розробляти сайти, займатись аналітикою даних, навіть створювати штучні інтелекти. Навчайтесь з нами та отримайте гарантоване працевлаштування.
Отримати знижку на курс

 

Cyberpunk: Edgerunners складається із 10 епізодів тривалістю 30 хвилин кожен. Це чергове і, вочевидь, не останнє поповнення бібліотеки анімаційних серіалів Netflix за іграми, яка невпинно зростає — раніше в онлайн-кінотеатрі вийшли такі гучні релізи, як CastlevaniaDota: Dragon’s Blood, ArcaneThe Cuphead Show. Також можна згадати Tekken: Bloodline — аніме, що розповість розширену історію Tekken 3, де головним героєм є Джин Казама, вийде 18 серпня.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: