Новини Софт 20.06.2024 о 11:36 comment views icon

До 100 повідомлень, як одне — у Viber запустили функцію «стислий виклад чату» на основі технології OpenAI

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Нова функція в Viber дозволить не перечитувати десятки повідомлень в групових чатах, а просто переглянути стислий зміст.

Функція працює на базі штучного інтелекту OpenAI. З квітня стислий виклад чату був доступний у Viber 10% користувачів як тест, а відсьогодні його запускають для всіх у безплатній версії.

Технологія наразі може проаналізувати від 5 до 100 непрочитаних повідомлень в групових чатах, виокремивши з них ключову інформацію в одному повідомленні. Приклад в компанії надали, використовуючи гіпотетичний чат між сусідами Кайдашів з повісті Івана Нечуя-Левицького:

До 100 повідомлень, як одне — у Viber запустили функцію «стислий виклад чату» на основі технології OpenAI

Серед інших нових функцій для групових чатів:

  • Закріплені повідомлення (щоб закріпити повідомлення: натисніть та утримуйте повідомлення → оберіть «Закріпити»);
  • Пошук в чаті (натисніть на назву обраного чату → оберіть «Пошук у чаті»);
  • Повідомлення, що зникають (щоб увімкнути: натисніть плюс  → оберіть «Зникомі повідомлення» → виберіть, як довго повідомлення залишатиметься видимим → введіть повідомлення й натисніть «Надіслати»).

Rakuten Viber призначив Country Director в Україні — ним став екс-керівник AIN.UA Ілля Бошняков

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: