Новини Кіно 25.06.2024 о 18:17 comment views icon

«Дисклеймер» / Disclaimer — перший погляд на психологічний трилер Apple TV+ з Кейт Бланшет від режисера Альфонсо Куарона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Apple TV+ оприлюднив перше зображення свого майбутнього мінісеріалу «Дисклеймер», який екранізує бестселер Рене Найт 2015 року і дебютує на стримінгу 11 жовтня.

За сюжетом «Дисклеймера» відома журналістка Кетрін Рейвенскрофт (Бланшетт) отримує рукопис від невідомого автора і виявляє, що саме вона є головним героєм історії, яка розкриває її головні таємниці. В намаганнях дізнатись про реальну особу письменника Кетрін змушена зіткнутися зі своїм минулим, яке руйнує її нинішнє життя та стосунки з чоловіком Робертом (Саша Барон Коен) та сином Ніколасом (Коді Сміт-МакФі).

«Дисклеймер» / Disclaimer — новий психологічний трилер Apple TV+ з Кейт Бланшет у головній ролі та режисером Альфонсо Куароном

Режисером «Дисклеймеру» виступив оскароносний Альфонсо Куарон, а оператором-постановником його колега по «Гравітації» Еммануель Любецкі. Лауреат премій «Оскар» і «Ґреммі» Фіннеас О’Коннелл («Барбі», «007: Не час помирати») пише музику до серіалу.

Також серед акторського складу: Кевін Клайн, Леслі Менвіль, Луїс Партрідж, Лейла Джордж та інші. 

Перші два епізоди «Дисклеймеру» вийдуть на  Apple TV+ 11 жовтня — решта з загалом семи виходитимуть щоп’ятниці до 15 листопада включно. 

Онлайн-курс "Ціноутворення для виробників та ритейлу" від Laba.
Масштабуйте бізнес, незалежно від конкурентів, завдяки оптимізації стратегії ціноутворення.Досвід та фідбек від Senior Product Manager Pricing Platform у Zalando.
Детальніше про курс

«Таємниця бункера» / Silo — перший погляд на 2-й сезон постапокаліптичного серіалу Apple TV+

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: