Новини Кіно 22.07.2023 о 20:46 comment views icon

Джон Вік: творці приквела «Континенталь» назвали дату виходу та поділилися сюжетними відео (текстовий переказ)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Джон Вік: творці приквела «Континенталь» назвали дату виходу та поділилися сюжетними відео (текстовий переказ)

На фестивалі Comic-Con у Сан-Дієго названо дату прем’єри мінісеріалу «Континенталь», приквелу «Джона Віка», який вийде на стрімінгу Peacock. Серіал показує походження знаменитого готелю для вбивць очима молодого Вінстона Скотта, друга та компаньйона Джона Віка. Дія відбувається у 1970-х роках.

Серіал навряд чи покаже самого Джона Віка, але в ньому можна буде побачити молодшими інших персонажів. Відомо, що його фінал буде динамічним – бої займатимуть 2/3 часу останнього епізоду. Відвідувачам павільйону Lionsgate показали короткометражний фільм про залаштунки серіалу, чотири короткі сюжетні відео та додаткові зображення. На основі нових матеріалів у Collider зазначили, що приквел буде легшим та комедійнішим, ніж фільми «Джон Вік».

Під спойлером вміст фрагментів, показаних гостям Lionsgate та не призначених для розповсюдження (своєрідний текстовий трейлер):

Уривок першого епізоду шоу показує невдале пограбування. Персонаж на ім’я Френкі (Бен Робсон) спійманий на крадіжці таємничої коробки, яку прагне здобути Високий Стіл. Френкі бореться з головорізами на сходах, сцена дуже динамічна ма має вигляд взятої з фільмів. Френкі нагадує самого Джона Віка, він брат Вінстона.

Друга сцена показує зустріч Вінстона та Кормака після пограбування. Персонаж Гібсона каже Вінстону, що вкрадене Френкі дуже важливо. Він хоче, щоб Вінстон знайшов свого брата та коробку. Вінстон відмовляється та каже, що вони з Френкі розійшлися і не дбають один про одного. Після цього Харон виводить Вінстона з готелю, хоча Кормак наказує одному зі своїх людей слідувати за ним.

Третій кліп – напружений екшен, у якому Вінстон намагається ухилитися від двох убивць, на ім’я Гензель (Марк Мусасі) та Гретель (Марина Мазепа). Вінстону ледве вдається втекти з готельного номера, де все відбувалося, але його зупиняє персонаж на ім’я місис Девенпорт (Клер Купер), яка, схоже, є співробітником правоохоронних органів. Її протистояння з Уїнстоном дає Гензелю достатньо часу, щоб наздогнати їх. Вбивши посильного та поранивши Девенпорт, Гензель та Гретель відходять, відводячи Вінстона.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

У четвертій сцені Вінстон просить Харона зрадити Кормака та шпигувати для нього в готелі. Невідомо, чи Харон виконає прохання, але шанувальники франшизи знають, що це одна з перших зустрічей двох людей, які стануть друзями на все життя.

Уінстона зіграє Колін Вуделл, Суддю зіграє Кеті МакГрат, (це може бути не та сама людина, що у фільмі). Айоміде Адегун зіграє молодого Харона. Мел Гібсон грає кримінального авторитету Кормака, також беруть участь Хьюберт Пойнт-Дю Жур, Мішель Прада, Джессіка Аллен, Нунг Кейт та Бен Робсон.

Мел Гібсон, Колін Вуделл та інші актори «Континенталю» мали бути присутніми на Comic-Con – цьому завадив акторський страйк. Зустріч провели творці серіалу: продюсер та режисер Альберт Хьюз, виконавчий продюсер Маршалл Персінгер та творча група, включаючи постановника боїв Ларнелла Стовалла, постановника Дрю Боутона та редактора Рона Розена.

Першу серію «Континенталю», «Ніч 1» покажуть на 22 вересня, «Ніч 2» – 29 вересня, фінал, «Ніч 3», можна буде побачити 6 жовтня.

«Континенталь» – приквел до «Джона Віка» розповість про події в однойменному готелі у 1970-х роках

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Джерела: Variety, Collider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: