Новини Ігри 11.02.2024 о 12:31 comment views icon

Філ Спенсер каже, що Microsoft не припинить виробництво Xbox – ймовірно, ігри компанії вийдуть на PS5

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Філ Спенсер каже, що Microsoft не припинить виробництво Xbox – ймовірно, ігри компанії вийдуть на PS5

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Коли хтось робить заяви «ми все ще на плаву» – ймовірно, справи дійсно кепські. Як передає VGC, посилаючись на журналістку Шеннон Ляо, таку заяву про Xbox зробив голова відділу ігор Microsoft.

Філ Спенсер повідомив співробітникам, що Xbox наразі не планує припиняти виробництво консолей і що консолі Xbox залишаться частиною її стратегії, яка передбачає кілька типів пристроїв.

Публічно Microsoft зберігає мовчання щодо нещодавніх повідомлень про те, що вона може вивести ігри, включно зі своїм ключовим ексклюзивом Starfield, на PlayStation 5. Є тільки оголошення про «бізнес-оновлення» наступного тижня.

«Ми слухаємо і ми чуємо вас. На наступний тиждень ми запланували інформаційну подію для бізнесу, де ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися з вами більш детальною інформацією про наше бачення майбутнього Xbox. Залишайтеся з нами».

Стверджується, що кілька великих ексклюзивів для Xbox, включаючи Starfield, Hi-Fi Rush і Indiana Jones, можуть бути випущені на PS5, як частина значної зміни стратегії ігрового підрозділу Microsoft.

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Якщо ця інформація підтвердиться, це означатиме важливий поворот в ігровій стратегії Microsoft, згідно з якою раніше компанія зберігала свої найбільші нові релізи виключно для своїх консолей.

Хоча інформація офіційно не підтверджена, вона викликала бурхливу негативну реакцію в спільноті Xbox, у тому числі з боку відомих впливових осіб Xbox із великою кількістю підписників. Дехто припускає, що це може означати початок кінця консольного бізнесу Microsoft.

Новий Xbox в 2024 році — Microsoft готує циліндричний Xbox Series X на 2 ТБ без дисководу

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: