Новини Новини 03.06.2022 о 10:53 comment views icon

Marvel’s Spider-Man та Spider-Man: Miles Morales на ПК, ремейк RE 4, симулятор кота в кіберпанк сеттингу Stray та інші анонси Sony зі State of Play

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У ніч проти 3 червня Sony провела черговий State of Play, який тривав майже 30 хвилин та вийшов надзвичайно насиченим — понад 10 ігрових анонсів ігор від сторонніх студій, а також порти та майбутні ексклюзиви для PlayStation VR2, чий реліз очікується на початку 2023 року.

Анонс ремейка Resident Evil 4

Capcom показала короткий кінематографічний трейлер та повідомила дату виходу — гра вийде 23 березня 2023 року на PlayStation 5, Xbox Series X|S і ПК. Розробники пообіцяли зберегти зміст хорору, що вийшов у 2005 році. Як і в оригіналі, дія розгорнеться в європейському селі. В центрі сюжету — все той же Леон С. Кеннеді, який відправляється на пошуки викраденої дочки президента США.

Геймплейна модель залишиться без змін. Водночас сюжет переосмислять, а графіку та управління обіцяють підтягнути.

Ремастер Marvel’s Spider-Man та Spider-Man: Miles Morales вийдуть на ПК

Колишній ексклюзив PlayStation — Spider-Man: Remastered 2018 року — вийде на ПК 12 серпня. З розробкою Insomniac допомагала Nixxes, яка раніше відповідала за портування Shadow of the Tomb Raider та Marvel’s Avengers на Windows. Порт вийде в Steam та Epic Games Store — разом із трьома сюжетними доповненнями The City That Never Sleeps. Подробиці щодо покращень обіцяють повідомити пізніше.

Спіноф — Spider-Man: Miles Morales — вийде на ПК восени 2022 року.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Також Insomniac поділилися актуальною статистикою продажів Marvel’s Spider-Man та Spider-Man: Miles Morales — станом на 15 травня 2022-го вони розійшлися тиражем понад 33 мільйони копій.

Великий апдейт Horizon Forbidden West

Для Horizon Forbidden West 2 червня вийшов великий апдейт, який додає у гру режим «Нова гра+» (дозволяє продовжити поточне збереження після проходження гри, але всі противники при цьому стають сильнішими), ультрависоку складність та трансмогріфікацію, що дозволяє змінити зовнішній вигляд Елой. Він вже доступний на PS4 та PS5.

Геймплей Horizon: Call Of The Mountain для PlayStation VR2

Перший великий ексклюзив за всесвітом Horizon з підзаголовком Call of the Mountain, якою займаються внутрішні студії PlayStation (Guerrilla і Firesprite) анонсували січні. Це спіноф, у якому буде свій протагоніст, але також з’являться старі персонажі, включаючи героїню основної серії Елой.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Інші анонси для PlayStation VR2

Під час трансляції повідомили, що у розробці знаходиться якийсь контент Resident Evil 4 і Resident Evil Village для PlayStation VR2 — поки що без подробиць. The Walking Dead: Saints & Sinners Chapter 2 Retribution —  гра за «Ходячими мерцями» з’явиться на PS VR2, як і порт No Man’s Sky.

Дебютний геймплений (моторошний!) трейлер та скриншоти The Callisto Protocol

The Callisto Protocol — sci-fi хорор від творців Dead Space, який вперше анонсували на The Game Awards 2020. В ролику можна бачити ландшафт «мертвого супутника» Юпітера, де розгорнеться дія гри, а також моторошні інтер’єри космічної в’язниці та багато гуманоїдоподібних мутантів різних видів.

Реліз відбудеться 2 грудня 2022 року на PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One та ПК.

Скриншоти

Анонс Rollerdrome

Rollerdrome — стильний екшен, в якому головний герой стріляє ворогів з різної зброї та при цьому виконує ефектні акробатичні трюки, бігаючи на роликах. Гра від авторів серії OlliOlli вийде 16 серпня.

Анонс Eternights

Eternights — суміш екшену та симулятору знайомств, який вийде наступного року на PS4, PS5 та ПК. У грі потрібно боротися з людьми, які через невідому хворобу перетворилися на монстрів, а у перервах між цими сутичками налагоджувати романтичні стосунки з іншими персонажами.

Геймплейний трейлер Final Fantasy XVI

У 3-хвилинному трейлері розробники розкрили більше подробиць про Валістею — вигаданий світ гри. Також у ньому показали геймплейні кадри та божеств із серії Final Fantasy: Одіна, Іфріт, Бахамут та Шиву. Гра вже знаходиться на етапі полірування. Вона вийде влітку 2023 року на PS5.

Дебютний трейлер Street Fighter 6

Street Fighter 6 вперше анонсували у лютому 2022 року за допомогою короткого тизера, показаного на кіберспортивній події Capcom Pro Tour. На State of Play студія Capcom повноцінно анонсувала наступну частину знаменитої серії файтингів. В трейлері показали геймплей та бійців, зокрема Рю та Чун Лі. У грі буде два нових режими: сюжетна одиночна кампанія «Світовий тур» та онлайн «Бойовий хаб».

Street Fighter 6 вийде у 2023 році. Гра буде доступна на PS4 та PS5.

Реліз Tunic на PlayStation

Фентезійна гра про лисеня, що зроблена в дусі Zelda, з’явиться на консолях PlayStation 4 та PlayStation 5 — реліз заплановано на 27 вересня.

Анонс Season: A letter to the future

Фантастична інді-гра від Scavengers Studio, в якій потрібно збирати спогади про світ допоки його не зруйнував загадковий катаклізм. Реліз відбудеться восени 2022 року на PS4, PS5 та ПК.

Анонс Stray

Оригінальний симулятор кота в кіберпанк сеттингу від BlueTwelve Studio вийде 19 липня на ПК PlayStation 4 та PlayStation 5, і відразу стане доступним у PS Plus (у передплатників планів Deluxe та Premium). Гравці зможуть виконувати всілякі дії з котами, як-от кидати речі, облизувати власну попу та руйнувати меблі, куди ж без цього.

Повний запис трансляції Sony State of Play

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: