Новини Кіно 25.09.2023 о 17:58 comment views icon

Продовження ‎The Last of Us на HBO — Крейг Мезін заявив, що виробництво 2-го сезону стартує «‎незабаром»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Потенційне завершення страйку сценаристів вже принесло кілька гарних новин — зокрема й повідомлення про старт роботи над другим сезоном драматичного постапокаліптичного серіалу HBO «‎Останні з нас»/ The Last of Us.

Новиною у соцмережах поділився шоуранер серіалу Крейг Мезін:

«Дуже пишаюся WGAПродовження ‎The Last of Us на HBO — Крейг Мезін заявив, що виробництво 2-го сезону стартує «‎незабаром»Продовження ‎The Last of Us на HBO — Крейг Мезін заявив, що виробництво 2-го сезону стартує «‎незабаром»Гільдія сценаристів Америки і радий повернутися до роботи над другим сезоном The Last of Us. Офіційно страйк ще не скасований, однак по завершенні ми одразу беремося за роботу».

Інший співавтор та творець ігрової серії The Last of Us Ніл Дракманн раніше оголосив, що сценарії другого сезону «‎вже намічені».

Утім, є й інший страйк (профспілки акторів  SAG-AFTRA), який може завадити зніманням шоу — доки він не завершиться, актори, зокрема Белла Рамзі та Педро Паскаль, навряд зможуть повернутися до роботи.

Дебютний сезон шоу, заснований на подіях гри The Last of Us, випущеній для PS3 у 2013 році, складався з 9 епізодів, які під час трансляцій невпинно били рекорди з переглядів. Згодом «Останні з нас» досяг звання серіалу, який переглядали найбільше на HBO за весь час, та номінували на 24 премії «Еммі».

Про те, що серіал подовжено, оголосили за два тижні після виходу останньої серії першого у березні. А вже у серпні співавтори анонсували аж 4 сезони для постапокаліптичного шоу.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Про що розповідатимуть у другому сезоні? (Увага, спойлер)

Друга сезон адаптуватиме другу гру серії The Last of Us Part 2, а дія розгортатиметься після травматичних подій у лікарні Санта-Барбари.

Згідно з сюжетом гри, Джоела вбиває група колишніх «‎світлячків» на чолі з Еббі, яка й забиває до смерті головного персонажа на очах в Еллі (це один із суперечливих моментів у другій частині гри, тож цікаво чи дотримаються сюжетного канону Мезін і Дракманн, якщо це взагалі планується). 

Сам Паскаль на питання про долю Джоела у другому сезоні надав не надто впевнену відповідь:

«Я не знаю. Думаю, що у другій частині більше свободи дій».

Щодо ролі Еббі шоуранери остаточної відповіді не давали, хоча здається розглядали кандидаток. Тим часом за чутками роль пропонували Флоренс П’ю («Оппенгеймер‎»), а також розглядали Шеннон Беррі («The Wilds»).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: