Новини Софт 06.08.2024 о 13:50 comment views icon

В iOS 18 з’явиться функція видалення реклами з браузера — натхненна Таносом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

В iOS 18 з’явиться функція видалення реклами з браузера — натхненна Таносом

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Функція під назвою Distraction Control дозволить користувачам видаляти небажані елементи з вебсторінок одним дотиком — наразі вона доступна в останніх бета-версіях iOS 18, iPadOS 18 і macOS Sequoia для розробників.

Завдяки анімації, що нагадує потужність Рукавиці Нескінченності, з сайту за лічені секунди зникає нав’язлива реклама, банери з файлами cookie та, за потреби, навіть окремі розділи сайту. Водночас Apple уточнює, що це не повноцінний блокувальник реклами, і приховані елементи з часом з’являться. До того ж функція Distraction Control не синхронізується між пристроями.

Сайт MacRumors опублікував відео з прикладом, як Distraction Control працює на практиці. Для запуску, по суті, необхідно натиснути ту саму кнопку, де активується режим читання.

Якщо Apple не внесе зміни в останню хвилину, то нова функція з’явиться як частина останнього випуску iOS 18 і iPadOS 18 — ймовірно, наступного місяця.

Водночас функції штучного інтелекту Apple Intelligence скоріш за все надійдуть пізніше.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Скасувати ніколи не пізно. Штучний інтелект Apple осоромився в бета-версії, «підіграючи» поштовим шахраям

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: