Новини Кіно 18.04.2024 о 21:47 comment views icon

«Відьмак» від Netflix — все. Стартували знімання четвертого сезону, п’ятий буде останнім

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Відьмак» від Netflix — все. Стартували знімання четвертого сезону, п’ятий буде останнім

Є дві новини, хороша та погана, і кожен вільний вважати такою одну або іншу, залежно від ставлення до серіалу «Відьмак». Одна з них полягає в тому, що шоу продовжили на п’ятий сезон, а інша — що він буде останнім. Також стартували знімання четвертого сезону «Відьмака» у Великій Британії.

Netflix опублікував коротке відео читання сценарію 4 сезону, в якому можна побачити Ліама Гемсворта у ролі Ґеральта та інших акторів. Лоуренс Фішберн дебютує у серіалі як Регіс.

Відьмак Ведьмак Netflix

«Відьмак» продовжили на четвертий сезон у жовтні 2022 року, але Netflix лише зараз дав «зелене світло» п’ятому сезону. Обидва будуть відзняті один за одним. Для завершення телевізійної екранізації буде адаптовано решту книг Анджея Сапковського: «Хрещення вогнем», «Вежа Ластівки» та «Володарка Озера».

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

«З великою гордістю ми починаємо знімання передостаннього сезону «Відьмака» з зірковим акторським складом, включаючи кілька захопливих нових доповнень, очолюваних Ліамом Гемсвортом у ролі Ґеральта з Рівії. Ми раді, що можемо довести книги Анджея Сапковського до епічного та задовільного завершення. Це не було б нашим шоу, якби ми не довели нашу сім’ю персонажів до абсолютного фіналу — слідкуйте за оновленнями, щоб побачити, чим закінчиться історія», — каже шоураннерка та виконавча продюсерка серіалу Лорен Шмідт-Гіссріх.

Продюсери «Відьмака» Стів Гауб та Томек Багінскі раніше анонсували подію пов’язану з «метаідеями», щоб пояснити у сюжеті зміну виконавців ролі головного героя:

«У нас є дуже, дуже хороший план представити нашого нового Ґеральта та наше нове бачення Ґеральта з Ліамом. Не заглиблюючись у ці ідеї, тому що це буде величезний спойлер, це також дуже, дуже близько до метаідей, які глибоко вкорінені в книгах, особливо в книзі п’ятій», — казав Багінскі у червні минулого року.

Рецензія на третій сезон серіалу «Відьмак»

Джерело: IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: