Новини Новини 21.10.2022 о 15:05 comment views icon

Warner Bros. та Джей Джей Абрамс працюють над фільмом про темношкірого Супермена — паралельно з розробкою “Людини зі сталі 2” з Генрі Кавіллом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Режисер Джефрі Джейкоб Абрамс та сценарист Та-Нехісі Коатес просувають розробку фільму “Black Superman” – за підсумком глядачі можуть отримати цілих 4 проєкти з культовим героєм, включаючи “Людину зі сталі 2” від WB, серіал про Вал-Зода від HBO Max і серіал “Супермен та Лоїс”, який зараз виходить в ефірі телеканалу CW.

Бренд DC зазнав великих змін у 2022 році після масштабного злиття Warner Bros. Discovery на початку цього року. Телеканал CW втратив кілька шоу DC, оскільки мережа отримала нового власника контрольного пакета акцій. Щодо кінематографічної сторони DC, то Warner Bros. Discovery скасувала фільм про Бетдівчину, попри те, що кінокомікс із бюджетом у 90 мільйонів доларів уже вийшов на завершальну стадію постпродакшну.

Хоч Розширений Всесвіт DC (DCEU) все ще рухається вперед, а генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав заявляв, що існує 10-річний план для IP-адрес DC – все одно було багато невизначеностей. “Чорний Адам” із Дуейном Джонсоном, який вийшов у кінотеатрах цього тижня, був єдиним випуском DCEU у 2022 році, тоді як “Флеш”, “Шазам! Лють богів”, “Аквамен і Загублене королівство” були перенесені на 2023 рік.

Окрім основної “спадкоємності” DCEU, Warner Bros. Discovery готується до початку основних знімань фільму “Джокер: Шаленство на двох”, а “Бетмен 2” перебуває в активній розробці.

Ще один проєкт, що не відноситься до DCEU, над яким працює студія – перезавантаження Супермена з темношкірим персонажем у головній ролі в інтерпретації режисера Дж. Дж. Абрамса та сценариста Та-Нехісі Коутс.

Глядачі розкритикували тизер кіноадаптації «Русалоньки» від Disney на YouTube — він має більше 1 млн дизлайків за 2 дні

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Попри те, що новин про проєкт практично не було, а роль Абрамса в студії на цю мить не ясна (особливо з урахуванням того, що кілька його проєктів Warner Bros були скасовані або шукають нові платформи), The Hollywood Reporter повідомив, що фільм досі просувається у Warner Bros. Discovery.

Про те, на якому етапі створення знаходиться сценарій фільму, хто зіграє головну роль і хто керуватиме перезавантаженням Супермена – поки не сказано.

Новина про розробку проєкту “Black Superman” з’явилася одночасно з повідомленнями про те, що студія хоче зняти “Людину зі сталі 2” з іконою DC Генрі Кавіллом.

Warner Bros. Discovery готовит новую версию “Супермена” - параллельно с разработкой “Человека из стали 2” с Генри Кавиллом

Попри те, що в жодного з проєктів немає чітких дат виходу, обидва фільми можуть з’явитися практично одночасно. Однією з концепцій, на яку DCEU починає все більше спиратися, є мультивсесвіт – можливість, що дозволяє кільком франшизам DC використовувати різних персонажів у паралельних проєктах. Оскільки дія фільму про Супермена відбуватиметься на новій Землі, він не конфліктує з DCEU, дозволяючи перезавантаженню дослідити нову ітерацію прибульця з Криптона, тоді як Кавіл спокійно з’явиться в “Людині зі сталі 2”.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Цікаво, що в ефірі телеканалу CW все ще йде серіал “Супермен і Лоїс”, а HBO Max розробляє серіал про Вал-Зода з виконавчим продюсером Майклом Б. Джорданом, зосередивши увагу на іншій “Людині зі сталі” із Землі-2. Теоретично, якщо всі ці проєкти будуть реалізовані протягом найближчих кількох років, може з’явитися чотири різні інтерпретації Супермена –  у прокаті кінотеатрів і на телевізійних екранах.

Джерело: Screenrant

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: