Новости Новости 21.09.2021 в 11:32 comment views icon

lifecell запустив послугу для ФОП «пРРОфіт від lifecell», яка дозволяє одним пристроєм замінити POS-термінал, касовий апарат та принтер чеків

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Мобільний оператор lifecell запускає послугу «пРРОфіт від lifecell», яка дозволяє одним пристроєм замінити POS-термінал, касовий апарат (пРРО) та принтер фіскальних чеків, а також отримати підтримку при підключенні та обслуговуванні обладнання.

З 1 січня 2022 року законодавство вимагає від ФОП-платників єдиного податку 2-4 групи перейти на використання РРО/пРРО. Це означає, що усі заклади громадського харчування й сфери послуг, а також торговельні заклади, які працюють у формі ФОП, проводитимуть операції через касовий апарат.

Вирішити це питання допоможе платіжний термінал Verifone X990, який за своїми функціями є повноцінною мобільною заміною стаціонарного касового апарату. Вже зараз цим пристроєм можуть користуватись юридичні особи та фізичні особи-підприємці, адже він допомагає спростити процеси взаєморозрахунків з клієнтами, ведення обліку товарів та реєстрації продажів на фіскальних серверах ДПС.

lifecell запустив послугу для ФОП «пРРОфіт від lifecell», яка дозволяє одним пристроєм замінити POS-термінал, касовий апарат та принтер чеків

В рамках послуги також пропонується супровід при укладанні договору еквайрингу (отримання попереднього погодження від банку), первинне налаштування та інструктаж, call-центр для консультування з питань роботи терміналу, заміна терміналу у випадку гарантійного ремонту, безкоштовна доставка терміналу в сервісний центр.

Основні можливості мобільного платіжного терміналу:

  • Облік товарів та послуг, завантаження списку товарів, пошук товарів за назвою і штрих-кодом.
  • Фіскальні касові чеки з QR-кодом і реєстрація в ДПС.
  • Приймання готівкових та карткових платежів, в т.ч. NFC, друк фіскальних чеків, облік готівки.
  • Відправка звітів до ДПС.
  • пРРО на вибір: SM POS або Checkbox.
  • Зчитування штрих-кодів та QR.
  • Зв’язок: 2G, 3G, 4G LTE, WiFi або Bluetooth.

Послуга надається у партнерстві з компанією «Сервус Сістемз Інтегрейшн» («ЕсЕсАй»), яка надає відповідне програмне забезпечення, гарантію 12 місяців та здійснює сервісне обслуговування на місці встановлення. Замовити послугу та придбати платіжний термінал можна у корпоративних дилерів, у спеціалізованих магазинах, або залишити заявку на сайті.

Онлайн-курс "Комерційний Аудіопродакшн" від Skvot.
Навчіться створювати, зводити й мастерити музику для комерційних проєктів — кіно, серіалів, улюблених ігр чи вірусних рекламних роликів.
Детальніше про курс та довід лектора

Джерело: lifecell


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: