Новости Новости 02.11.2021 в 21:30 comment views icon

Netflix запускає розділ з іграми в мобільному застосунку на Android — зокрема і в Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Netflix повідомила про глобальний запуск розділу з іграми — незабаром доступ до стартової лінійки отримають передплатники по всьому світі, зокрема і в Україні. Спочатку Netflix Ігри з’являться на Android, а пізніше також й на iOS.

Про плани Netflix включити ігри у пропозицію свого стрімінгового сервісу (без доплати) стало відомо у липні 2021 року — для розвитку нового напрямку бізнесу компанія найняла колишнього керівника EA Mobile Майка Верду. Наприкінці серпня Netflix почав тестувати перші дві мобільні гри для Android у Польщі. У вересні команда розширила бета-тест розділу з іграми ще на Іспанію та Італію, а бібліотека доступних ігор розрослася до п’яти тайтлів. І ось зараз Netflix повноцінно запускає розділ з іграми по всьому світу.

Відсьогодні ігри можна завантажити в Google App Store — потрібна лише підписка. А вже завтра, 3 листопада, вони з’являться у застосунку Netflix — спершу на Android, а пізніше також на iOS. Коли саме Netflix Ігри стануть доступні власникам iPhone, поки невідомо.

Після входу в обліковий запис Netflix передплатникам на Android у мобільному застосунку з’явиться спеціальний розділ з іграми, а також вкладка, де можна вибрати будь-яку гру для завантаження. На планшеті Android покажеться спеціальний розділ з іграми; також можна буде вибирати ігри з меню, що випадає.

На старті доступно п’ять ігор — ті самі, що пропонувались на етапі бета-тесту. У випадку відсутності української локалізації стандартні ігри будуть пропонуватись англійською мовою.

Стартова лінійка ігор в Netflix

Усі ігри будуть доступні для всіх профілів одного облікового запису, за винятком дитячих. У деякі з них дозволять грати без підключення до інтернету після їх завантаження на пристрій.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

У Netflix зазначили, що планують поступово наповнювати розділ новими іграми, додаючи до нього тайтли для різної аудиторії, від новачків до геймерів зі стажем.

***

Наприкінці вересня Netflix в рамках експансії на ринок ігор придбала студію Night School, яка відома за пригодами Oxenfree та Afterparty, а також мобільним тайтлам Mr. Robot:1.51exfiltrati0n та Next Stop Nowhere. 1 жовтня Netflix запустив україномовну версію, але без оплати у гривнях — для українців продовжують діяти ціни в євро. У нещодавньому квартальному звіті компанія повідомила, що загальна кількість передплатників по всьому світі перевищила 213 мільйонів.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: