Новости Софт 14.01.2022 в 18:37 comment views icon

Porsche анонсувала My Porsche — новий мобільний застосунок для керування всіма функціями автомобіля

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Український офіс Porsche анонсував вихід нового мобільного застосунку My Porsche, який об’єднає в собі функції кількох програм, які були випущені раніше, та стане центральним інтерфейсом взаємодії клієнтів з автомобілем і брендом.

Так, My Porsche виконуватиме функції застосунків My Porsche Essentials, Connect і Car Connect. Окрім того, у найближчі місяці до нього буде інтегровано додаткові застосунки, як-от Porsche Charging і Porsche — Good to know. Об’єднання усього спектру послуг та інформації в одному застосунку з сучасним інтерфейсом спростить їх використання для клієнтів.

Porsche анонсувала My Porsche — новий мобільний застосунок для керування всіма функціями автомобіля

Через додаток власник може дізнатися про стан автомобіля — рівень пального або заряду, актуальний пробіг, місце його розташування, статистику минулих поїздок — або налаштувати систему відстеження, блокувати й відмикати Porsche, керувати системою кондиціювання тощо.

Повний список функцій та можливостей My Porsche

  • інформування про стан автомобіля — поточний рівень рідин або заряду, актуальний пробіг, місце розташування автомобіля, статистика минулих поїздок або налаштування системи відстеження VTS;
  • push-сповіщення щодо перевищення дозволеної швидкості;
  • блокування та розблокування замків;
  • керування системою кондиціювання і допоміжним обігрівом в авто з акумуляторним живленням;
  • доступ до цифрових посібників з експлуатації та допоміжних відеороликів.

Також My Porsche інтегрує облікові записи потокових провайдерів та календарів з відповідними додатками в автомобілі. Це також спрощує навігацію завдяки синхронізації пунктів призначення і пунктів сервісу між смартфоном і системою Porsche Communication Management (PCM).

Сумісність та доступність

Застосунок My Porsche сумісний з авто Porsche, починаючи з 2016 модельного року. Функції, що забезпечують доступ до автомобіля, доступні для усіх сучасних моделей, а також для попередніх поколінь:

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше
  • Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (з 2016 модельного року)
  • Porsche 911 (з 2016 модельного року)
  • Porsche Panamera (з 2016 модельного року)
  • Porsche Macan (з 2016 модельного року)
  • Porsche Cayenne (з 2016 модельного року)
  • Porsche Taycan

My Porsche доступний у 47 країнах (на жаль, України у списку поки немає) та з 25 мовами. Його можна безплатно завантажити з Apple App Store і Google Play Store. Водночас обсяг функцій може варіюватися залежно від моделі, модельного року і регіону.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: