Дописи 08.09.2023 о 20:24 comment views icon

Як я обійшов захист iCloud на iPhone 7

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/73d80523fe5d9c94bbef97498d0028a1?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/73d80523fe5d9c94bbef97498d0028a1?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

kirill

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ноутбук від?

Код підтвердження на пошту та на номер телефона. І це тільки для того, щоб ви мали змогу ввійти в аккаунт iCloud, не включаючи паролю від акаунта. А впевнився тільки після того, як до мене на декілька днів потрапив бежевий iPhone 7 на 32 ГБ пам’яті. В цьому дописі я поділюсь, як я познайомився з iPhone та його захистом.

 

Передісторія: знайома моєї мами отримала цей телефон як подарунок. До нього (iPhone) в неї був Xiaomi Redmi 5A, тож їй було досить незвично на новій операційній системі. Отримавши телефон з пакетом, де лежали пароль від акаунта і зарядний пристрій, знайома попросила зробити це мене, оскільки я хлопець доволі розумний в техніці.

 

Зав’язка: отримавши телефон та папірець, де був написаний аккаунт та його пароль, я прийнявся за справу. Справа полягала в тому, щоб налаштувати телефон, встановивши пару додатків на кшталт Telegram, Facebook, Instagram і т.д. Зазвичай, коли купуєш б/в iPhone, ти його отримуєш “чистим”, тобто, там немає пошти попереднього власника. В моєму випадку iCloud попереднього власника стояв, і моя перша задача — вийти з облікового запису. Але тут сталося найцікавіше.

 

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

При першій спробі ввійти в обліковий запис телефон почав видавати помилку входу в аккаунт.

Як я обійшов захист iCloud на iPhone 7

 

При спробі ввійти в обліковий запис через інший пристрій видає помилку “This Apple ID is not active.”. Тобто пошта деактивована, і в цьому проблема. Також ви, мабуть, помітили, що на телефоні був ввімкнений “локатор”, який відключається, ввівши пароль від акаунта. Чого це я згадую про “локатор”? А того, що, якби я міг просто скинути до заводських налаштувань, то мені, за наявності вірного пароля і активної пошти, вдалось би скинути телефон до заводських. А тому, що я не маю правильного пароля, і на додачу пошта деактивована, то довелось підключати комп’ютер до справи.

 

Кульмінація: встановивши iTunes на ПК і підключивши iPhone до комп’ютера, я прийнявся за справу. Спершу я оновив iOS до 15.7.8, але це не так вже й треба було. Мені треба було якось “відновити” iPhone, але все вилазило в помилку відключення “локатора”. І, спитаєте, чому я просто не перевів би iPhone в режим відновлення? А, тому що якби я це зробив, то я вперся в помилку Activation Lock, через яку і продають телефони Apple по низу ринка. Але, врешті, я набрався сміливості, і перевів iPhone в режим відновлення.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

 

Все просто: на 7 айфоні треба затиснути кнопку живлення і кнопку зменшення гучності, після чого телефон перезавантажиться, можна буде відпустити тільки кнопку зменшення гучності (!!!). Далі ввімкнеться режим відновлення, підключаємо телефон до ПК, тиснемо кнопку “відновити”, і iTunes зробить все за вас. І, як і казав, я натрапив на Activation Lock. На цьому можна було закінчити, якби не один пункт – “розблокувати по код-паролю”. Думаю, про код-пароль всі знають, що це таке. Далі — магія! – і в моїх (ваших) руках відновлений iPhone з чистим обліковим записом.

Як я обійшов захист iCloud на iPhone 7

І розв’язка: я віддав телефон знайомій, і ми разом налаштували телефон. І вона залишилась задоволеною, а я отримав в якості винагороди стакан великого капучіно 🙂 .

 

І після такого постає питання: чи взяв би я після такого айфон? Відповідь — так, але не де попало, а в магазинах, де продають б/в iPhone. Зазвичай там продають “чисті” телефони. На додачу там можуть замінити батарею, що однозначно в плюс. Тим місцям довіри побільше, еге ж?

 

Всім гарного дня і бажаю не забувати паролі від своїх аккаунтів!

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ноутбук від?

Нові моделі ігрових ноутбуків MSI на базі RTX 40** серії з підтримкою DLSS 3.0 – для найвибагливіших геймерів. Ноутбуки серії Prestige та Modern – потужні помічники в роботі, навчанні та повсякденному користуванні.
Один з цих ігрових монстрів – MSI Crosshair C12V ти можеш виграти вже зараз, взявши участь в нашому конкурсі.
Бонус для читачів ITC.ua: знижка 5% у MOYO на будь-який ноутбук MSI за промокодом ITCMOYOITC.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: