Новини Новини 25.01.2023 о 11:47 comment views icon

Adult Swim «скасувала» співавтора мультсеріалу «Рік та Морті» Джастіна Ройланда — його звинувачують у домашньому насильстві

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Компанія Adult Swim розірвала відносини з Джастіном Ройландом після новин про те, що співавтор «Ріка та Морті» був звинувачений у домашньому насильстві.

«Adult Swim припинив співпрацю з Джастіном Ройландом» — заявила у вівторок старша віцепрезидентка з комунікацій Adult Swim/Cartoon Network/Boomerang Марі Мур.

Ройланд був одним з авторів, виконавчим продюсером, а також актором озвучення успішного мультсеріалу «Рік та Морті», де його голосом розмовляють головні герої. За відомостями Голлівудський репортер, Adult Swim не виконав й половини замовлення на 70 епізодів шоу, над якими мав працювати Джастін з 2018 року, коли серіал було продовжено.

«Рик и Морти»

Джерела повідомляють, що «Ріка та Морті» збираються продовжити, а голосові ролі Ройланда будуть передані іншим акторам. Хоча Ройланд завжди вважатиметься співавтором шоу, інший автор, Ден Хармон, тепер буде єдиним шоураннером. Наразі шоу продовжено до 10 сезону.

У Ройланда, як і раніше, є кілька поточних проєктів з Hulu, в тому числі щодо авторства нового популярного мультсеріалу. «Сонячні протилежності», де він також озвучує головного героя (у жовтні шоу було продовжено на п’ятий сезон).

«Солнечные противоположности»

У серіалі «Людина-коала», прем’єра якого відбулася 9 січня, Джастін працює в озвученні, а також є виконавчим продюсером. Його угода з 20th Television Animation, котра продюсує «Сонячні протилежності» та «Людину-коалу», поки що дійсна.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Человек-коала

12 січня NBC News повідомив новину про те, що Ройланду було пред’явлено звинувачення в домашньому насильстві з тілесними ушкодженнями та позбавленням волі шляхом погрози, насильства, шахрайства та обману в окрузі Оріндж, на підставі інциденту, що, ймовірно, мав місце 2020 року, стосовно неназваної Джейн Доу, з якою Джастін зустрічався. Ройланд не визнав себе винним і у 2020 році був звільнений під заставу у розмірі $50 000. Вже відбулося кілька досудових слухань, очікується, що Ройланд повернеться до суду 27 квітня.

У заяві адвоката Ройланда Т. Едварда Велборна йдеться, що висвітлення справи у ЗМІ було «неточним». Велборн додав: «Щоб було ясно, Джастін не тільки невинний, але ми також очікуємо, що це питання буде закрито після того, як окружний прокурор завершить методичний аналіз доказів».

Домашнє насильство, без сумніву, є огидним злочином. Однак нічого хорошого немає і в достроковому розірванні контрактів зі звільненнями – такі дії можна назвати позасудовим переслідуванням. Тим більше коли вони робляться ще до оголошення вироку суду, в ході якого може бути доведено й невинність обвинуваченого. Подібне нещодавно сталося з Джонні Деппом, котрий протягом років втрачав контракти та доходи, до зняття звинувачення в домашньому насильстві й врегулювання справи про наклеп.

Штучний інтелект Midjourney допоміг з розробкою High On Life — комедійного шутера від співавтора «Ріка та Морті» Джастіна Ройланда

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

 

 

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: